K kitchenbg Registered 4 Март 2007 #1 здравейте, искам да ви представя моето portfolio! ето го и самото то: Portfolio
S Soul_Stealler Registered 4 Март 2007 #2 Супееееееееееер . Много оригинално е това с прозореца и стола Браво :?: :?:
S SandPrince Registered 4 Март 2007 #4 БРАВОООО!!!! Много добре се е получило. много ми харесват бутоните - просто невероятни са !!!! страхотно е!!!
БРАВОООО!!!! Много добре се е получило. много ми харесват бутоните - просто невероятни са !!!! страхотно е!!!
K kitchenbg Registered 4 Март 2007 #6 имам още малко работа по него .......... и се надявам че ще ми остане време да го довърша .......
V vladislav Registered 4 Март 2007 #7 Перфектно порто!!! Само една перпотъка цвета на шрифтва в секциите за мен и контакти малко се слива с фона на който е написан ако го направиш малко по тъменще стане още по добре :wink:
Перфектно порто!!! Само една перпотъка цвета на шрифтва в секциите за мен и контакти малко се слива с фона на който е написан ако го направиш малко по тъменще стане още по добре :wink:
A adrian Registered 4 Март 2007 #13 Много е добро :?: Само едно нещо не ми харесва, че не мога да видя кой са проектите ти Единия ми е ясен kitchen, но другите... ?
Много е добро :?: Само едно нещо не ми харесва, че не мога да видя кой са проектите ти Единия ми е ясен kitchen, но другите... ?