може ли ... pls :)

DarkAngelOfhope

Registered
здравейте :)

абе ще може ли да ми кажете какво трябва да направя за да мога да виждам точно какво става в mIRC-a на моята приятелка :) pls не ме хранете че съм гаден spamar, flooder, inviter, lamer и там квот още се сетите :)

изкам просто аз да мога да виждам нейния чат както и тя моя ... някаква команда ли какво ми трябва ... не искам с т'ва да хаквам чужди mIRC-и :) просто с нея искаме да си виждаме чатовете ... ако знаете как и искате да ми помогнете, а не искате някой друг да види ... моля пишете ми на ЛС :) знам че звучи малко ... как да кажа ... бе и аз да видя тема като моята ще си кажа ... " бе мани го т'ва лапе, иска да се прай на хакерче" но при мен ситуацията е друга ... ако някой ми повярва ... да пише :)

е хайде де pls не може никои да не знае :) по DCC чат не може ли да стане това примерно ... както се влиза на бот ... знам ли и аз :) pls pls важно е за мен :)

Като и ходиш на гости , записвай всичко от папката logs\ на дискетка/диск и във вас си чети какво става ;>

хах ... не бе човек ... аз не искам да я следя с кого чати и какво чати с него/нея :) просто искам да мога да виждам какво става в нейния чат в момента докато чатим и да мога да пиша от нейния nick :) не за друго ами някой път и се включват някви дето я хранят ( такива най - го обичам, да почнат да ми се правят в mIRC-a на гъзета ) и тя се дразни от тях и се ми вика ... на тоз кво да му пиша на оня кво да му пиша ... и така :)
може да ви се вижда глупаво ... ама pls ... айде де знам че знаете как става :)

Код:
on *:TEXT:*:?: {
/msg %1 $nick mi kaza: $1- 
/closemsg  %1
}

на мястото на %1 сложи ника на които
това го сложи в някои код на мирката и
промени си го такаче да ти деситва
някои да го провери че го написах по памет но мисля че нямам грешки
направих така че да не показва че е писала на %1
ако иск6 да не е така махни "/closemsg %1"

:Д направо ме застреля ;>
Ето и от мене нещо , дано да ти послужи за нещо
( между другото , по-смешно от това нещо никога не съм писал ;> )
Това го сложи в твоята мирк ->
Код:
on *:text:!probs *:?:{
  if ($2 = $null) { msg $nick кой е той ;> | return }
  else { set %problem.nick $2 | halt }
}
А това в на приятелката си ->
Код:
on *:text:!say *:?:{
  if ($nick = ТвояНик) {
    if  (%problem.nick != $null) { msg %problem.nick $2- }
    else { msg $nick Настъпи грешка в изпращането на съобщение. | halt }
}

Сега едно обобщение ;>
Когато приятелката ти , има проблеми с някой -> трябва да ти напише на тебе -> !probs ник ->
Тогава ти пишеш , на приятелката си
!say съобщение
Така общо взето , тя може да си добавя "Проблемните никове" , а ти с командата !say да пишеш вместо нея.

П.П. ако имаш проблеми , споделяй - да се надяваме че ще го преформим по твой вкус ;>

Replace каза:
:Д направо ме застреля ;>
Ето и от мене нещо , дано да ти послужи за нещо
( между другото , по-смешно от това нещо никога не съм писал ;> )
Това го сложи в твоята мирк ->
Код:
on *:text:!probs *:?:{
  if ($2 = $null) { msg $nick кой е той ;> | return }
  else { set %problem.nick $2 | halt }
}
А това в на приятелката си ->
Код:
on *:text:!say *:?:{
  if ($nick = ТвояНик) {
    if  (%problem.nick != $null) { msg %problem.nick $2- }
    else { msg $nick Настъпи грешка в изпращането на съобщение. | halt }
}

Сега едно обобщение ;>
Когато приятелката ти , има проблеми с някой -> трябва да ти напише на тебе -> !probs ник ->
Тогава ти пишеш , на приятелката си
!say съобщение
Така общо взето , тя може да си добавя "Проблемните никове" , а ти с командата !say да пишеш вместо нея.

П.П. ако имаш проблеми , споделяй - да се надяваме че ще го преформим по твой вкус ;>

мерси ... ще го пробвам към 10. тоя месец :) че сега Тя си е при мен и не чатим :)

Направо може да ги игнорира с натискането на F3 да речем: :twisted:

Код:
alias F3 { 
  if ($level($address($$1,2)) == iGnOrE) { 
    .ignore -r $$1 2 
    .ruser iGnOrE $$1 2 
    .echo -a ( $+ $time $+ ) * $$1 ( $+ $address($$1,2) $+ ) вече не е Ignore! 
  } 
  else { 
    .ignore $$1 2 
    .guser iGnOrE $$1 2 
    .echo -a ( $+ $time $+ ) * $$1 ( $+ $address($$1,2) $+ ) е Ignore! 
  } 
}

Повече инфо: http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=7137

Според мен моито си е наи добре щото не е нужно с никжи кобчета команди и тем подобни

Replace
мойе ли да ми кажеш що е смешно

ramsess каза:
Код:
on *:TEXT:*:?: {
/msg %1 $nick mi kaza: $1- 
/closemsg  %1
}

на мястото на %1 сложи ника на които
това го сложи в някои код на мирката и
промени си го такаче да ти деситва
някои да го провери че го написах по памет но мисля че нямам грешки
направих така че да не показва че е писала на %1
ако иск6 да не е така махни "/closemsg %1"

1.6 точки от мене за труда , който си вложил... но
нали си имаш на идея , какво ще стане с тоя код?
Абсолютно всичко,което напишат на нея, ще бъде предавано на него.И така представяш ли си , някоя нейна приятелка й пише нещо ... ако щеш интимно го кажи , ако щеш тайно , общо взето нещо между тях двете , тя без да иска го пише на него и накрая почват едни псувни , едни разправии , скрипта й търпи едно Delete , забранява на него да й пипа скрипта, както и да добавя каквото и да било в него :>
Ето една моя перспектива от твоя случай :>

В ролите
него -> DarkAngelOfhope
нея -> DarkAngelOfhope`s friend

ramsess каза:
Според мен моито си е наи добре щото не е нужно с никжи кобчета команди и тем подобни
Та извинявам се и аз , драснах адона като се прибрах след училище.Но не смятам , че е прекалено затормозен от команди.

ramsess каза:
Replace
мойе ли да ми кажеш що е смешно
Смешно ми е , може би ... заради цялата тая тема.
Смешно ми е , защото не мога да си представя да накарам някой да пише вместо мене ;> ( но и не мога да се поставя на мястото на някое момиче ) та , бях останал с впечатление , че момичетата в IRC са по устати дори и от момчетата ) :>
Смешно ми е и , може би защото се прибрах весел от даскало.
Наистина не мога да ти отговоря точно :>

Направихме форума на мармалад, с извинение :>

може и това да е искал , не споря ... но според мене
DarkAngelOfhope каза:
не за друго ами някой път и се включват някви дето я хранят ( такива най - го обичам, да почнат да ми се правят в mIRC-a на гъзета ) и тя се дразни от тях и се ми вика ... на тоз кво да му пиша на оня кво да му пиша ... и така
, може и тука да съм се объркал.

Избора си е негов , ramsess ние поне да млъкваме :> да не пишем само глупости :> наистина може и да се добави , код с който някой като и се включи на привейт , да го праща на DarkAngelOfhope

Код:
on *:open:?:{ msg DarkAngelOfhope Разговор със: $nick }

Back
Горе