I imorala Registered 10 Февруари 2007 #1 знам че не подържа пхп но ми казаха че може и с хтмл и джава скрипт моля даите ми нещо скоете да си отброявам игрте прм колко пъти са играни и да кажем топ 10 играни игри и борката на играене
знам че не подържа пхп но ми казаха че може и с хтмл и джава скрипт моля даите ми нещо скоете да си отброявам игрте прм колко пъти са играни и да кажем топ 10 играни игри и борката на играене
M mizarck Registered 10 Февруари 2007 #2 Няма начин да стане може да се направи даден потребител колко пъти е играл играта но не и общо поне не с JS някой те е излъгал
Няма начин да стане може да се направи даден потребител колко пъти е играл играта но не и общо поне не с JS някой те е излъгал
I imorala Registered 10 Февруари 2007 #3 можеш ли да ми го нправиш това колко пути е играл даден потребител
S SandPrince Registered 10 Февруари 2007 #4 mizarck каза: Няма начин да стане може да се направи даден потребител колко пъти е играл играта но не и общо поне не с JS някой те е излъгал Увеличете... съгласен съм с mizarck , няма начин. предполагам че скрипта ще е нещо като този за последни теми от форума но доста преработен
mizarck каза: Няма начин да стане може да се направи даден потребител колко пъти е играл играта но не и общо поне не с JS някой те е излъгал Увеличете... съгласен съм с mizarck , няма начин. предполагам че скрипта ще е нещо като този за последни теми от форума но доста преработен