Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
index каза:Колкото и големи и сложни проблеми имаш това не е начинат да ги разрешиш.Така вредиш на себеси.Нито като се напиеш , нито като се надрусаш няма да промениш нищо.Проблемите си остават,това са начини да забравиш проблемите или "да си изкараш ЯКО" в дискотеката.Един приятел пострада много жестоко заради едно друсане.Целият му живот се провали,и не се знае дали ще се оправи.Този савет ти го давам,да не направиш като него крешка,попринцип не давам на по-големи от мене савети.Но сега смятам,че съм длъжен да те предопреда.
Казвай на мене ако мога бих пробвал :twisted:index каза:Oпа извинявай,грешно съм разбрал постати.
хах пробвай водата на пералнята..Smirnoff каза:Казвай на мене ако мога бих пробвал :twisted:index каза:Oпа извинявай,грешно съм разбрал постати.
Наркотини неползвам.designer каза:Наркотиците са лошо нещо.Аз затова ги избягвам, и алкохола, и цигарите също.
Евала ти, аз нищо от 3-те изброени не прая.iwanov каза:Наркотини неползвам.designer каза:Наркотиците са лошо нещо.Аз затова ги избягвам, и алкохола, и цигарите също.
Пия алкохол и пуша цигари.
designer каза:Наркотиците са лошо нещо.Аз затова ги избягвам, и алкохола, и цигарите също.