моя визитка

SandPrince

Registered
името го мислих на момента така че ако има такава фирма моля да ме извини....

i_design_by_sandprince.jpg

Ми харесва ми с изключение на i-то в рачичката според мен безн него някак си ще е по добре :?:

Или го направи малко по малко (i-то)

Тази визитка за някаква фирма ли е или просто ей така ?
Би трябва да си пише цялото име на фирмата "Име на фирмата" ЕООД (примерно)
Кадето ти е email-a немисля че е подходящо да сложиш @ , просто напиши:
e-mail: ivansavkov@abv.bg ,гледам номера си го написал. Предлагам също кадето ти са двете имена и не да пишеш тиренце и какъв си (не е подходящо според мен) напиши го под името ти и с по малък шрифт. Напиши и да речем някакво кратко описание на фирмата или доло горе с какво се занимаваш.

Поздрави

Още от пръв поглед не ми хареса... Мисля, че можеш по-добро да направиш. Мен ми се струва, че едно нещо като го правиш, го правиш на бързо, без да мислиш...

Не знам какъв е стандартния размер, но тази визитка няма пропорция.

1) Отражението е прекалено дълбоко, много разваля фацата. Ако ще го запазваш го намали поне.

2) Тая ръчичка направо ще светне като фенерче, намали малко Glow-а.

3) "Графичен и уеб
дизайн" това е много грозно, ако питаш мен. Просто трябва да са на 1 ред(Щом си пуснал темата питаш всички ни).

4) Слушалката е много гадна, просто я смени :?

по-скоро я правих ей така за упражнение.... :wink:

и на мен сега доста неща като я видя не ми харесват.... File->New

Това прилича по-скоро на някакъв... етикет. Не съм дизайнер, но за мен в една визитка трябва да има колкото се може по-малко цветове, та била тя и на дизайнер. Предполагам, че можеш да покажеш, че си добър дизайнер със визитката си и без всичките тези градиенти и прочее.

Претрупана работа, наблъскана с елементи и ефекти. Една визитка е нещо официално и тя трябва да е изчистена и изискана. Поразгледай малко из интернет визитки и ще видиш.

http://browse.deviantart.com/designs/corporate/?q=business+cards&order=9&alltime=yes

Не казвам, че всичките са перфектни, но просто разгледай :)

Back
Горе