моя саит

готин часовник :lol:

Само не разбирам какъв е смисъла да се намира на http://farfun.freehostia.com и да го слафаш на free.bg с фреимове?? Малко е дразнещо това с фреимовете. имам и забележка към менюто, ръбести са бутоните, несъразмерно е, падащата част е малка в сравнение с другата. има и някой JS файл които дава грешка.

ми ясно защо.. защото някой няма да щът да запомнят името: freehostia, то и е достатъчно голямо фъм фор фрий че и домейна.. уеуе мауе :)

Да беше сложил фрейма голям, да махнеш скрол-а и ще ти излиза поне като нормална страница..

А защо вместо фреймове не направиш от фън.фор.фрии.бг да те пренасочва към фриихостиа.Всички ще си пишат фън.фор.фрии.бг и ще отиват в фриихостиа.Така ще е по хубав вариан (според мене) .

какво ми харесва: музиката която си сложил (ако можеш прати ми линк да си я дръпна)
какво не ми харесва:
>дизайна на сайта : все още е малко хаотичен, нямаш никво лого или хедър, картинката с графита дето си я търил на началната страница е излишна.
> бутоните са гадни, много са наръбени и подменютата не си съвпадат с основните бутони.
>това зареждане дето си го направил като кликнеш на некоя страница според мен е излишно.
>това което ти казаха и другите - по добре направи неква интро страница във free.bg която да отвежда до сайта във freehostia.com сайта ти.

еми май е това :?

Не обичам сайтове с музика. Е например сега като влезнах в твоя, колнките ми бяха надути на макс и се шокирах :lol:

Поради технически причини сайта е временно спрян!Ще бъде пуснат в най-скоро време

Back
Горе