S Soul_Stealler Registered 14 Ноември 2006 #1 И аз се реших да си направя тунинг. Ето ми първия опит Click the pic
M mizarck Registered 14 Ноември 2006 #2 ПЛС качи картинката другаде защото от picvalley неизка ди ми отваря картинките 10х предварително
S Shorter Registered 14 Ноември 2006 #3 и,аз да кажа по-хубо ги запазвай във .jpg че стаат мн големи успех
S Shorter Registered 14 Ноември 2006 #4 ааа,чакай отвори ми я,но все пак защо ми се струва че си сменил само предната броня :?
S Soul_Stealler Registered 14 Ноември 2006 #5 Смених само предната броня защото го правих вчера в 12 часа вечерта и ми се доспа. Днес ще го довърша
Смених само предната броня защото го правих вчера в 12 часа вечерта и ми се доспа. Днес ще го довърша
S Smirnoff Registered 14 Ноември 2006 #8 АААА... жестоко :!: Аз лично ако не бях видял оригинала нямаше да позная, че си пипал с фотошоп. Доста сполучливо. Браво :?: !
АААА... жестоко :!: Аз лично ако не бях видял оригинала нямаше да позная, че си пипал с фотошоп. Доста сполучливо. Браво :?: !
B B13_Savage Registered 14 Ноември 2006 #11 our каза: Оправи цвета на предните вентове Увеличете... Иначе е мн яка
S Soul_Stealler Registered 14 Ноември 2006 #14 Мисля да и пооправя малко левия фар и да и сложа спойлер P.S. Ето оригиналната кола: http://digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/lexusls430.jpg
Мисля да и пооправя малко левия фар и да и сложа спойлер P.S. Ето оригиналната кола: http://digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/lexusls430.jpg
S Soul_Stealler Registered 14 Ноември 2006 #15 Ето колата с оправения ляв фар и спойлера (нз дали е станал добре... :roll: )
I ImprezaSTI Registered 17 Ноември 2006 #17 Здравейте! Еми евала пич, като за ърва кола си е супер, наистина може да се иска още, но за пръв път си е направо чудесно :?:
Здравейте! Еми евала пич, като за ърва кола си е супер, наистина може да се иска още, но за пръв път си е направо чудесно :?:
F fena Super Moderator 19 Ноември 2006 #18 Тоя въздуховод, за къв к*р е на калника? и тая броня му е дошла малко в повече