ненужно..

Spamerchots каза:
е като знаеш кво питаш несвързани въпроси :shock:

Какви несвързани въпроси бе, аз го питам колко уникални на ден има, за да си прецеля дали да рекламирам при него и го питам как ще докаже, че сайта е негов, защото не искам да ме измамят

PHP_Masters каза:
Spamerchots каза:
е като знаеш кво питаш несвързани въпроси :shock:

Какви несвързани въпроси бе, аз го питам колко уникални на ден има, за да си прецеля дали да рекламирам при него и го питам как ще докаже, че сайта е негов, защото не искам да ме измамят

Абе човек той сайта може да не е негов.... Той просто ти показва списък на местата където ще ти регистрира сайта срещу 5 лева... А до посещенията... то зависи от теб. Той не ти гарантира посещения а регистрация в много сайтове с цел разпространение. Само може да добави нови места, защото е доста стара информацията (та дори и да вдигне малко парите)

Тази тема направо ми се струва "корумпирана". От писаните постове имам чуството че само с php_masters nесе познаваш , а другите правят добро впечатление на сайта . Също така php_masters си зададе въпроса и аз задавам същия , какви са посещенията , неискам да ти копувам сайта , а да вида дали ще имам изгода да дам пари за реклама. А за какво сео става въпрос , та ти слагаш 1 линк .Може и да неси се изразил добре, от думата ( реклама ) , реклама в този сайт или в показаните сайтове . Защото ако е в показаните сайтове.. ок може да се говори за сео . Но за 1 линк в твоя сайт и то без да си дал никаква информация за посещенията , еми неможе да става дума .

олеле боже помагай ... хора влезте във форма бе ... какви реклами какви 5 лева бе ... НЕ ПРЕДЛАГАМ РЕКЛАМА НИКАДЕ И ПО НИКАКЪВ ПОВОД И НАЧИН ! Това са социални мрежи и директории със сайтове чрез които ... абе кво се занимавам да пиша глупости, 1 нормален програмист или човек който знае поне значението на думата SEO че означава Search Engine Optimization знае какво значи, за другите има чучо гугъл, пишеш "добавяне във директории" и ще ти излезе малко информация да се образоваш.
Вече край на тъпите постове от рода "колко са ти посещенията" защото за такъв въпрос ако беше мои форума директно БАН за спама и чао. Офертата е валидна, който иска да пише, добре дошъл. Върша си бързо работата и всеки ще остане доволен при коректна работа.

Back
Горе