ново че и лъскаво - брей....

Статус
Not open for further replies.

SandPrince

Registered
малиии накефих се максимално баце...
презареждам страницата на форума - индекса де и кво да видя - нови иконки баце... :D :D :D

супер са. нямат грешка.
просто пърфикт.
като гледам се сменят и иконките на постовете за нова тема и прочие.
за сега май са само за заключена тема, ама сигурно като гледам и другите ще се сменят.

екстра са!!! :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted:

Бравос!!!

пф ...

та аз още вчера когато рефрешнах страницата и ги видях ... аз си играех на рефреш рефреш рефреш ... и изведнъж иконите се смениха ....

Да, от вчера са :) Страхотни са :) А има и нова рекламка в индекса - Учебници от DealBG.com :) Супер

Да добри са. Но на мен ми се струва, че стоят като залепени.Форума е приятно семпъл , а тези картинки много блестят и не се съчетават с него.Трябва и други мотиви да има за да има баланс.И като е започнало да се сменят е хубаво всички бутончета да се сменят.Защото в момента тези картинки стоят като много кичозни.

staf каза:
Да добри са. Но на мен ми се струва, че стоят като залепени.Форума е приятно семпъл , а тези картинки много блестят и не се съчетават с него.Трябва и други мотиви да има за да има баланс.И като е започнало да се сменят е хубаво всички бутончета да се сменят.Защото в момента тези картинки стоят като много кичозни.

да така е.
е ще се сменят всичките скоро

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе