[ноутбук] нормално ли е това ?

Soul_Stealler

Registered
Нормално ли е това ?
:? :?

high_temp.png

Това не е нормално! 75С е бая. Но има и вероятност сензора да лъже. Какъв е процесора?

От каде да си изтегля и аз тази програма да вида колко е температурата... ?

при мен градусите на HDD-то са 51,0 градуса
обаче нещо не ми се появява на процеса стои xx.xC

xainiken каза:
Тя показва температурата на монитора ли ?
ха ха ха направо ме разби. Как на монитора! :D
Не програмата ти прави мониторинг на компютъра. Показва ти температура на дъното, процесора, хард диска и др. Също и различни напрежения на ядрото на CPU-то и по дъното!

svilkata12 това ти се появавя защото най-вероятно програмата неразпознава чипсета на дъното ти. И неможе да използва датчика.

Ми щото пише ...monitor... на картинката на Soul_Stealler и... :lol:

А регистраионен код може ли crazy_dog ? Че иска да я регна за да тръгне. :?

index каза:
В общи линии да . Нормално е ..моят е на 47 - 50 градуса ама аз съм с саморъчно направено охлаждане...

[off]
Ами и аз мога да го направя със саморъчно охлаждане, слагам 1 вентилатор и ще падне на 30-40C :D
[/off]

току що си направих едно самоделно вентилаторче и намалих температурата до 51 ... :D

@xainiken - клокнал съм захранването на дъното и на вентилатора...Дъното приема 10% повече от което поема без клока-а , а пък вентилатора съм или на 20 или 25 % , трябва да провера...
@иванов - data.bg > Everest

75 градуса не е нормално. Не е добе над 60, дори за нотбук. Ако тръгне да става над 60 излючвай лаптопа или си вземи охлаждане за нотбука(подложка).

Дам ... определено ще си взема допълнително охлаждане ...

ама и сега е добре ... сложих един вентилатор и охлажда хем ноутбука, хем мен :D

Soul_Stealler каза:
Дам ... определено ще си взема допълнително охлаждане ...

ама и сега е добре ... сложих един вентилатор и охлажда хем ноутбука, хем мен :D

Хаха, много умно :P
То и аз така правих миналата година щото компютъра са загря доста (незма точно колко) ама като го пипнах и ма упари :D

Back
Горе