отдалечен достъп до pc

Access

Registered
можете ли да ми кажете други програми осигуряващи отдалечен достъп до даден компютър, през интернет, освен Radmin :)

Пробвай с VNC. Единственото, което ти трябва е на двата компа да има VNC. ИП-то на товя комп нема значение ако другото е статично нямаш проблеми, но ако е динамично няма да стане. Лично аз така съм оправял компове :?:

Освен VNC-то за което споменаха по-горе, погледни и realVNC Има малко повече опции от VNC, но пък някои неща не са доизпитани, като full screen-a например.

Между другото едно от най-големите предимства на vnc-тата е, че са безплатни и viewer-итe не се инсталират. Това са причните аз да го ползвам, иначе RA е по-удобен за работа.

едит:
само да предупредя, че някой компютри с flexType се дънят и не може да се пише на отдалечената машина на кирилица ;) Но то и RA има подобни проблеми дори и без flex type

PoDMaTRiX каза:
Пробвай с VNC. Единственото, което ти трябва е на двата компа да има VNC. ИП-то на товя комп нема значение ако другото е статично нямаш проблеми, но ако е динамично няма да стане. Лично аз така съм оправял компове :?:
ВНЦ, ползвал съм я, много е яка.

Ти трябва да си вкючиш vnc viewer, а комшитата(метафора) трябва да си пусне vnc server. Еднинсветното което остава е комшията да има реално ип или да сете в локална мрежа :)
http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=13469

Има и още един начин. В RUN пишеш mstsc и от там ама кофтито пре него е, че ан мвен ми се е получавало само като е в локална, а пък и ония от компа като мръдне мишката и тебе те изкарва... При VNC-то няма такива раоти :)

PoDMaTRiX каза:
И аз , лошото е ,че БТК няма реално ИП-та и трябва да пресичам улицата за да ида при саседа :( :cry: :cry: :cry:

Туко що пробвах VNC-то, има доста функции и не е лош, но трябва всеки път преди да влезеш в другия компютър трябва да се пуска serverа и така ако забравя да го пусна и ми потрябва да вляза от отсрещната страна няма да може :) servera на radmin-a се пуска автоматично след стартирането на компа и си е винаги включен :) Май ще си остана с него :)

index каза:
PoDMaTRiX каза:
И аз , лошото е ,че БТК няма реално ИП-та и трябва да пресичам улицата за да ида при саседа :( :cry: :cry: :cry:

Ако съседа е на БТК няма може му влезеш в ПС-то, но ако е с реално ИП товето ИП няма значение и си вилзаш спокойно. Хубавото е, че енмогат да ти влязът в твоя комп ;)

PoDMaTRiX каза:
index каза:
PoDMaTRiX каза:

Ако съседа е на БТК няма може му влезеш в ПС-то, но ако е с реално ИП товето ИП няма значение и си вилзаш спокойно. Хубавото е, че енмогат да ти влязът в твоя комп ;)
И двамата сме на БТК :(
Кажете някой др. начин ?

А ние сме на БТК но сме вклюючени към рутер.Дали ще стане?Довечера ще пробвам че отдавна търся начин да свържа двата компа без кабел.

Би трябвало на рутерче да сатне. Аз тази порграмка я ползвам в случай че искам да обясня нещо на някой или да му опарвя нещо. Добро решение на порблема :lol: вместо да минаваш половината град да стигнеш до на янкой къщата се оправяш през компа. Та както ти казъх мисля, че акто сте вързани с рутер трябва да стане, може и да бъркам, защото не съм толкова добре запознат с рутери, мутери и темподобни неща :)

Да, но и с хамачито не се получи , и благодаря за бързия отговор.

Back
Горе