Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
ВНЦ, ползвал съм я, много е яка.PoDMaTRiX каза:Пробвай с VNC. Единственото, което ти трябва е на двата компа да има VNC. ИП-то на товя комп нема значение ако другото е статично нямаш проблеми, но ако е динамично няма да стане. Лично аз така съм оправял компове :?:
:?:gbdesign каза:SSH му е майката :wink:
И аз , лошото е ,че БТК няма реално ИП-та и трябва да пресичам улицата за да ида при саседаPoDMaTRiX каза:Пробвай с VNC. Единственото, което ти трябва е на двата компа да има VNC. ИП-то на товя комп нема значение ако другото е статично нямаш проблеми, но ако е динамично няма да стане. Лично аз така съм оправял компове :?:
index каза:И аз , лошото е ,че БТК няма реално ИП-та и трябва да пресичам улицата за да ида при саседаPoDMaTRiX каза:Пробвай с VNC. Единственото, което ти трябва е на двата компа да има VNC. ИП-то на товя комп нема значение ако другото е статично нямаш проблеми, но ако е динамично няма да стане. Лично аз така съм оправял компове :?:
И двамата сме на БТКPoDMaTRiX каза:index каза:И аз , лошото е ,че БТК няма реално ИП-та и трябва да пресичам улицата за да ида при саседаPoDMaTRiX каза:Пробвай с VNC. Единственото, което ти трябва е на двата компа да има VNC. ИП-то на товя комп нема значение ако другото е статично нямаш проблеми, но ако е динамично няма да стане. Лично аз така съм оправял компове :?:
Ако съседа е на БТК няма може му влезеш в ПС-то, но ако е с реално ИП товето ИП няма значение и си вилзаш спокойно. Хубавото е, че енмогат да ти влязът в твоя комп
:?: ще го пробваме някой ден...PoDMaTRiX каза:С прокси ако е. Не съм пробвал, но мисл, че ще сатне.