от одавна се чудех

nvidia

Registered
lamera94 каза:
абе тия кодове каде се слагат като например тоя на бгтоп 100


Където ти е кеф.
В HTML кода някъде.
 

morkov4o

Registered
леле еми сорс кода на сайта ти ... там където е написан ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: леле защо се занимаваш като си нямаш идея :) фани научи малко :П
 

Dido_net

Registered
отваряш forum\templates\името на скинати\overall_footer.tpl


там има е тоя код

<div align="center"><span class="copyright"><br />{ADMIN_LINK}<br />

Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_phpbb" class="copyright">phpBB</a> © 2001, 2005 phpBB Group<br />{TRANSLATION_INFO}</span></div>
</td>
</tr>
</table>

</body>
</html>

ти трябва да го сложиш след този код

to include even this then support on our forums may be affected.

The phpBB Group : 2002
// -->

Ако пак не става нещо - пиши :wink:
 

our

Registered
morkov4o каза:
леле еми сорс кода на сайта ти ... там където е написан ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: леле защо се занимаваш като си нямаш идея :) фани научи малко :П
Не че нещо, но и ти не си най-добрият в html-а ;) Не говори така, ако обичаш :)
 

morkov4o

Registered
еми извинявай ама ти слагаш ли си банери като не знаеш къде ти е хтмл кода :) ок прекалих извинявам се :) сажелявам :cry:
 

our

Registered
Слагал съм :) И аз не съм знаел какво е html код ;)
Ти май сайт за PHP / HTML уроци правиш ;)
Няма значение, просто се въздържай от подобни коментари ;)
 

morkov4o

Registered
казах че съжелявам :( а междудругото сайта ми е за уроци обаче повече към графичен дизайн :) ии виж плс темата за системата за уроци ;( нз защо се получава така :cry:
 

Горе