помогнете за 2 кода

niki966

Registered
ето кода
Код:
  {
 		$referer = $_SERVER["HTTP_REFERER"];
		stderr("Delete comment", "You are about to delete a comment. Click\n" .
			"<a href=?action=delete&cid=$commentid&sure=1" .
			($referer ? "&returnto=" . urlencode($referer) : "") .
			">here</a> if you are sure.");
  }

този код се вижда така на саита ми

Delete comment

You are about to delete a comment. Click <a href=?action=delete&cid=4&sure=1&returnto=http%3A%2F%2FТУКе моетоип%2Ftorrent%2Fdetails.php%3Fid%3D1>here</a> if you are sure.

ето и другия код
Код:
    {
      stderr("Delete post", "Sanity check: You are about to delete a post. Click\n" .
      "<a href=?action=deletepost&postid=$postid&sure=1>here</a> if you are sure.");
    }

този код се показва така на саита ми
Sanity check: You are about to delete a post. Click <a href=?action=deletepost&postid=4&sure=1>here</a> if you are sure.

Аз не можах да разбера с какво искаш да ти помогнем по точно :roll:

еми кодовете м исе показват така на саита
Sanity check: You are about to delete a post. Click <a href=?action=deletepost&postid=4&sure=1>here</a> if you are sure.

а трябва да се показват без
<a href ...

трябва да е така

Sanity check: You are about to delete a post. Click here if you are sure.

ама незнам как да го направа

И аз не мога да разбера къв е проблема имаш ли <?php и ?> в началото и края. не мога да та разбера. Ти даваш само фрагменти от кода. Ако имап отварящ и затварящ таг провери някоя кавичка, запетайка или ";" може някъде да не си затворил нещо.

Я да не е така ама не разбирам мн мн
{
$referer = $_SERVER["HTTP_REFERER"];
stderr("Delete comment", "You are about to delete a comment. Click\n");
"<a href=?action=delete&cid=$commentid&sure=1" .
($referer ? "&returnto=" . urlencode($referer) : "") .
">here</a> if you are sure.");
}

ами кода ми е открит неми дава да натисна here както виждаш съм показал как кода се показва на саита като натисна делит на поста и илзиа това

You are about to delete a comment. Click <a href=?action=delete&cid=4&sure=1&returnto=http%3A%2F%2FТУКе моетоип%2Ftorrent%2Fdetails.php%3Fid%3D1>here</a> if you are sure.

а не излиза чисто и да кликна here и да се истрие ама не се показва така а се показва както сега съм го постнал тука както го виждаш тука така се показва и в саита ми

Back
Горе