помогнете

KR373N

Registered
турса скриптове подобни на http://diablo-online.org ако някои може да ми помогне ще е супер да си направа такава игричка плс кажете каде има такива скриптове

благодаря предварително :) :?:

знам че HunteR си я е правил но мен ми трябват само скриптове таки или поне подобни аз дизаин имам но ми трябва скриптове :lol:

И аз доскоро търсех,но се убедих,че за да пасва на изискванията ми е по-добре да си я напиша сам...може да е много трудно(поне за мен) и да отнема повечко време,но поне ще е точно това,което искам.. :wink:

1. Не бъди на 100% сигурен като не знаеш...
2. Може и да е така, но е използвал някакъв скрипт, ти и да разбереш кой е какъв е смисъла.. с него играта няма да я направиш..!

ами затова питам тука вьв форума защото се някои може да ми помогне :)

Еми казваме ти.. играта си я е писал той.. няма да я намериш никъде.. подобна също...

аз искам не суптата а да си направа подобна сас подобни скриптове не сам казал искам тая игра точно!!!!! :idea:

Еми начина е да научиш php и да си направиш.. ти ако мислиш, че само с готови скриптове ще направиш онлайн игра не става.. трябва и ти да барнеш малко..

как го каза се едно ела за малко много лесно научиго така и аз мога ама аз едвали някога ще го науча :(

Той иска такива като диаблото.. ма няма иначе Ето ти такава тема в която са дали онлайн игри и ето още една.. а защо едва ли някога ще го научиш не е толко трудно...

Back
Горе