помощ за домейн

antique

Registered
моля ви закупих си домейн от суперхостинг но бес хост . помогнете как да си поткарам домейна .

Купи (вземи безплатен) хост и настрой DNS сървърите на домейна ти към тези на хоста.

Влизаш в сайта, който са ти дали суперхостинг за администрация на домейна, после се логваш, на ДНС информатион натискаш едит, после кустом и променяш!

как да взема бесплатен хост това ми е пария домейн обяснете моля ви . а и ако напримерно хоста си е на моя комп ко тряя да направя ,

Velikcho каза:
Влизаш в сайта, който са ти дали суперхостинг за администрация на домейна, после се логваш, на ДНС информатион натискаш едит, после кустом и променяш!

може ли някакав пример моля ви . хоста си е на моя комп с кои дани точно трябва да напиша .

Като натиснеш на Custom го сейфаш. После отдоло има още едно меню - Host records. Отиваш на него. Натискаш едит и на полетата за добавяне си пишеш IP-то и натискаш на първото A (neshto pishe zabraih ko) и натискаш на Save!

значи в менюто Edit DNS Information на едно от сичките полеъа си пиша www.името на domein.info или IP то ми ?

В DNS Information има таблица DNS Settings (първата). Натискаш на Default и после на Save. После под него на Host records ти се появяват 3 графи. Натискаш едит и на ДЪЛГИТЕ редове си пишеш IP-то. И до него има едно падащо меню. Избираш първото - A (нещоси) и натискаш Save.

ТВА Е!

oks мерси до тук се справих ам едно вапросче IP то си го пиша и на 3 те графи нали навсякаде

значи попалних и на 3 те графи IP то ми но домейна пак не го отваря трябва ли в някоя графа да се попалва и името на домейна и вав SRV Host Records тряя ли се прави нещо .

На Host records на Address си пишеш ИП-то после Record type - A (Address) и накрая го сейфаш тва е! Не трябва нищо друго.

da но няма резолтат ето това е домейна ми http://www.antiquepirate.info/ като го стартна просто не ми се стартва сайта . нищо ли друго не тряя се прави нещо по wamp трябва ли да правя защото ас сам с него .

ам попринцип мога ли и аз да га виждам защото виш какво ми излиза http://85.239.142.3/antique.jpg .

Back
Горе