Може ли някой да ми каже как да направя така,че когато някой потребител ми напише съобщение в страницата за контакти и натисне бутона "Изпрати" да ми се изпише текст "Съобщението ви беше изпратено успешно" но на фона на същата страница с контакти.Ето и линка на сайта ми за справка как е в момента. http://worldsatelliters.com/kontakti.html
Благодаря ви предварително.Ето го и самият скрипт.Къде бъркам
<?php
$caus = $_REQUEST["caus"];
$subject = $_REQUEST["subject"];
$message = $_REQUEST["message"];
$from = $_REQUEST["from"];
$tel = $_REQUEST["tel"];
$message = stripslashes($message);
$subject = stripslashes($subject);
$from = stripslashes($from);
$tel = stripslashes($tel);
if (!$subject)
{
echo " Моля, върнете се и въведете име . <a href=\"javascript:history.go(-1);\"><<Обратно </a>
";
exit;
}
else
{
if (!eregi("^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,6})$", $from))
{
print (" E-mail $from не е валиден!<a href=\"javascript:history.go(-1);\"><< Обратно </a>
");
exit;
}
else
{
if (!$tel)
{
echo "Моля, върнете се и въведете телефон . <a href=\"javascript:history.go(-1);\"><< Обратно </a>
";
exit;
}
else
{
if (!$message)
{
echo " Моля, върнете се и въведете съобщение . <a href=\"javascript:history.go(-1);\"><<Обратно </a>
";
exit;
}
else
{
if(mail("моята поща", 'Online Form: '.$subject, "-> Подател:\n".$subject."\n\n"."-> Причина за съобщението:\n".$caus."\n\n"."->Телефон:\n".$tel."\n\n"."-> Съобщение:\n".$message, "From: $from"))
{
echo
"Съобщението беше изпратено успешно . <a href=\"javascript:history.go(-1);\">Начало";
exit;
} } } } }
?>
Благодаря ви предварително.Ето го и самият скрипт.Къде бъркам
<?php
$caus = $_REQUEST["caus"];
$subject = $_REQUEST["subject"];
$message = $_REQUEST["message"];
$from = $_REQUEST["from"];
$tel = $_REQUEST["tel"];
$message = stripslashes($message);
$subject = stripslashes($subject);
$from = stripslashes($from);
$tel = stripslashes($tel);
if (!$subject)
{
echo " Моля, върнете се и въведете име . <a href=\"javascript:history.go(-1);\"><<Обратно </a>
";
exit;
}
else
{
if (!eregi("^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[_a-zA-Z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,6})$", $from))
{
print (" E-mail $from не е валиден!<a href=\"javascript:history.go(-1);\"><< Обратно </a>
");
exit;
}
else
{
if (!$tel)
{
echo "Моля, върнете се и въведете телефон . <a href=\"javascript:history.go(-1);\"><< Обратно </a>
";
exit;
}
else
{
if (!$message)
{
echo " Моля, върнете се и въведете съобщение . <a href=\"javascript:history.go(-1);\"><<Обратно </a>
";
exit;
}
else
{
if(mail("моята поща", 'Online Form: '.$subject, "-> Подател:\n".$subject."\n\n"."-> Причина за съобщението:\n".$caus."\n\n"."->Телефон:\n".$tel."\n\n"."-> Съобщение:\n".$message, "From: $from"))
{
echo
"Съобщението беше изпратено успешно . <a href=\"javascript:history.go(-1);\">Начало";
exit;
} } } } }
?>