предложение за Администратор на уроците

Статус
Not open for further replies.

Arsenal

Registered
Уеб туриста ще го запомня с това, че примерите на уроците никога не излизат и хоста където са качени фахловете е затворе. Значи ако беше сървъра под краката ми сигурно щях да го ударя. Искам да видя видео урока за админ панела на phpBB3. Къде е?! Общо взето ви се обезсмисля сайта. Администраторите да вземат някакви мерки, защото изък им за труда, времето и парите които ги дават за този сайт. Намерете си хора да ви вършат работата вие като не можете! В крайна сметка тоя компас логото ви ме праща в трета глуха.
 
просто ти давам линк , за да откриеш отговора ти на проблема , защо демотата или примерите , както ти ги наричаш на уроците не работят ... нищо повече ...
 
Един въпрос:
В phpbbhacks.com всичките ли модове имат демота?
Май не.
Невъзможно е всичко да има DEMO.
Ако искаш пробвай се да напишеш ти стотина урока и след това да поддържаш демотата на хоста си.
 
Аз имам въпрос, защо ги пускате след като не работят? Интересно различни потребители имат еднакви уроци по сайтовете. Дали как ставаше това да напиша и аз няколко..
 
Демотата не ги пуска администратора или някой от екипа на сайта.Пускат ги потребителите на сайта и за това не е сигурно колко време ще са активни.
RiddleR ти показа темата.В скоро време ще се направи нещо по въпроса с демотата.
 
Сигурен съсъм човек, че ако влеза в панела на уеб туриста ще видя поне 5 GB свободно място. Тогава за какво ги дават хостинг компанните, като не се използват.
 
Arsenal каза:
Сигурен съсъм човек, че ако влеза в панела на уеб туриста ще видя поне 5 GB свободно място. Тогава за какво ги дават хостинг компанните, като не се използват.

Има повече от 5 gb място но трябва време за да се седна да направя демота на всички или да махна неработещите.
Това също е вариант. да махна тези които не работят но пак изисква време което сега в момента нямам.

Може би другият месец ще се отвори свободно време да го направя това.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе