предложете кола

SandPrince

Registered
реших че е крайно време и моя милост да се сдобие с шофйорска книжка...та надявам се в близките 3-4 месеца да се запиша и да изкарам един курс.
оказва се че ежедневието ми е доста натоварено и една кола ще ми дойде добре....

обаче покрай бъдещите ми курсове почнах да мисля и каква кола да взимам. все пак и за това кеш трябва да отделя.
реших че повече от 4000 не ми се дават за кола, така че това е лимита.

за момента от това което съм разгледал все се спирам накрая на honda civic , тази дето е хечбек. возил съм се на такава, харесва ми как се държи по пътищата.
разбрах обаче че за нея частите са малко скъпи...не че съм запознат с цените на другите части за коли.
примерно колко би струвала част за honda civic спрямо колата на народа - голф 3-ка???

идеята е в последствие да я тунинговам, както външно така и вътрешно.

та въпроса ми е - предложете хубава кола със спортно окачване до 4000 лв. знам че искам маааалко невъзможно нещо, но все пак не вярвам пък да е съвсем невъзможно.

Не ,че разбирам от коли ,но според мен щом искаш да го тунинговаш можеш да си земеш Golf

vik96 каза:
Не ,че разбирам от коли ,но според мен щом искаш да го тунинговаш можеш да си земеш Golf

абе варианта с голфа е най-на заден план...в смисъл, някъв много обемен изглежда, все едно ще карам семейна кола.
аз искам нещо с две врати (и четири гуми разбира се :D ) и на визия (освен двигател) също да е спортно.

Вярно са ти казали и си чул!
Наистина за Японски коли са много скъпи частите! :?:

rosko каза:
Вярно са ти казали и си чул!
Наистина за Японски коли са много скъпи частите! :?:

можеш ли да дадеш сравнение спрямо тези за голф 3-ка например?
интересно ми е каква е разликата...

ся ако е 20-30 лв разликата едва ли ще се цигъня за това...

Мерцедес си вземи, тези голфове не ги поглеждай.
Но първо си изкарай изпита , да не летиш напразно в небесата.

staf каза:
Мерцедес си вземи, тези голфове не ги поглеждай.
Но първо си изкарай изпита , да не летиш напразно в небесата.

аз че ще ги изкарам, ще ги изкарам, ама нали трябва от рано да знам за какво да събирам кинти. че мойто събиране на кинти е малко сложно, не съм от пестеливите :D :D :D

за тва сондирам мнения, да знам какво да купя...

П.С. мразя мерцедеси, и да ми подарят ще го продам и ще си купя друга кола...

stoqnski каза:
Стаф , къф мерцедес за 4 бона е :shock:
Има стари, но са на години.Ако иска може да даде повече пари за нещо по ново.

staf каза:
stoqnski каза:

въпросът е че не харесвам мерцедеси...обаче пък видях в мобилен.бг BMW 316 на цени до 4000 лв и доста се учудих...не знам да вярвам ли на ушите си :D

Може да им вярваш. Аз от мобиле най-различни неща продавам и купувам за роднините ми. Офертите там са много добри , но все пак зависи какво търсиш от там.

SandPrince каза:
staf каза:
stoqnski каза:

въпросът е че не харесвам мерцедеси...обаче пък видях в мобилен.бг BMW 316 на цени до 4000 лв и доста се учудих...не знам да вярвам ли на ушите си :D

Има и с 5 врати има и спорт на цена 3500лв. :)

dELux_nike каза:
vik96 каза:
Едно Трабантче :Д Не изглежда обемно и струва 100-тина лева :Д

За 100-тина лева ще вземеш 3 не 1 :wink: :D
в германия за тия пари ще земеш 1/10 от колата :Д

Абе щом ще си новак си вземи нещо, което и да поучукаш да не те е яд.
Аз също съм новак с книжката и имаме Passat комби и ми е малко гадно още да и свикна с габаритите.
Вземи си нещо малко и ефтино и после нещо по-газарско! :?:

Горе