преинсталиране на pc

paco92

Registered
Здравейте днес преинсталирах pcто на един приятел до тук добре инсталирам му драйвера за интернет но не се показва като инсталиран винаги в device manager го няма а го инсталирам и се чудя от какво може да е проблема
Благодаря предварително за помощта

@промених го писах го от телефон с тъч и с мойте пръсти съм го объркал малко :D

paco92 каза:
Здравейте днес преинсталирах pcто на един пряител до тук добре инсталирах му драйверите но драйвера за инстернет го инсталирам но не се показва като инсталиран винаги в device manager го няма а го иснталирам и се чудя от какво може да е проблема
Благодаря предварително за помощта
Грешен драйвер може би?

едит:
Редактирай си мнението ... сигурен съм, че по-неграмотно не може да се напише...
Не съм и сигурен, че разбрах точно, какво се опитваш да кажеш.

ами не е грешен драйвер защото преди също съм го преинсталирал и със същите драйвери нямаше проблем но ето сега го има ще пробвам с driverpacksolution

ако компютъра му е по-нов влез в сайта на производителя и ги дръпни. Виж таск мениджъра интернета с къв драйвер се води, трябва да има нещо

Аз пак си мисля, че е от драйвера.
Само не разбрах точно, как 1 път го има в Devise Managera-a, а друг път го няма?
Не си ли забелязал, кога, как го прави това?

ами компютър не е нов стар е инсталирам му xp и като му сложа драйвера даже онея компютърчета отдолу не се появяват рестартирам компютър и нищо все едно не съм го инсталирал възможно ли е да е от някакъв вирус ли нз
Благодаря Предварително

Изгоряла ЛАН карта най-вероятно.
Извади я .. понамести я ... лекичко изчисти слота.. или я пробвай направо на друг компютър.

сега наново го преинсталирах ама този път махнах и D и пробвах да ги инсталирам драйверите и всичко се нареди както трябва сега си работи перфектно
Благодаря за съветите все пак

Back
Горе