прехварляне на данни от 1 на друг пЦ

XTYLING

Registered
здравейте

някой може ли да ми обесни как с интернет кабел мога да си прехварлям фаилове от единия на другия компютар след като сам сварзал 2та компютара с интернет кабела (от единия компютар до другия)без интернет вразка посто сам сложил едната букса в единия другата в другия. ако някой може да ми обесни как да го направя ще сам му мн задалжен.МЕРСИ завниманието.

никой не ми помогна или сам там да го разбера :@:@::@:@

ае някой да ми обесни в тая тема как точно БЕЗ НАМЕСА НА ИНТЕРНЕТ от единия на другия комп да си прехварля музиката това искам ... моляви за ХЕЛП ;(

Ако ти трябва директен трансфер през кабел вземи USB. А ако държиш на UTP кабела трябва да създадеш локална мрежа с кроснат кабел и да споделиш дисковете

XTYLING каза:

ае някой да ми обесни в тая тема как точно БЕЗ НАМЕСА НА ИНТЕРНЕТ от единия на другия комп да си прехварля музиката това искам ... моляви за ХЕЛП ;(

прехвърли харддиска с музиката в другия компютър (ако имаш слотове) и копирай

XTYLING каза:

Ако беше прочел внимателно темата от линка, който ти дадох, щеше да разбереш, че точно за това става въпрос. Дори аз съм задал същия въпрос.

оправих се просто никой ме ми каза че след като шар фаиловете тряа да напиша ИПто ( \\192.168.1.1 ) за това си мислех че нестава. МЕРСИ НА ВСИЧКИ

Back
Горе