K kashkin Registered 13 Декември 2007 #1 като искам да си кача песен на усбто ми дава това аз съм инсталнал драйвърите
I index Super Moderator 13 Декември 2007 #2 Какво пускаш в УСБ-то? Преди ставало ли е така? Пробвали се да преинсталираш драйверите? Защо мислиш ,че линукс е Съкс ? Едит:// Оптимизирай си заглавието на темта.Лирикс като влезне пак ще трябва 100 теми да поправя.
Какво пускаш в УСБ-то? Преди ставало ли е така? Пробвали се да преинсталираш драйверите? Защо мислиш ,че линукс е Съкс ? Едит:// Оптимизирай си заглавието на темта.Лирикс като влезне пак ще трябва 100 теми да поправя.
K kitchenbg Registered 13 Декември 2007 #4 значи пробвай да разбуташ малко кабелите, или смени USB-то .........
L LiRiX Registered 13 Декември 2007 #5 Качи свестен скрииншот! Какви са тези чатове... тука има и хора под 13 години... Обясни проблема си по-подробно! Тогава пусни нова тема. Не може качваш песни на усб кабел? :idea: обясни с какво е свързан проблема ти. Флаш карта? мп3 плеър?
Качи свестен скрииншот! Какви са тези чатове... тука има и хора под 13 години... Обясни проблема си по-подробно! Тогава пусни нова тема. Не може качваш песни на усб кабел? :idea: обясни с какво е свързан проблема ти. Флаш карта? мп3 плеър?