проблем с компа

SandPrince

Registered
хора от два дена на сам windowsa ми вади ето тази грешка:

greshka.jpg

когато натисна SendError ... компа се прецаква също и интернета - почва да скляпа целия декстоп променя се скина за момент като на Win98 и пак се връща на моя и после всичко спича.за да си пусна нета наново трябва да рестартирам, а тва е доста нахално така
като натисна Don't send... пак същото!!!!
какво да правя :( не ми се преинстлва win-a , казвайте ако имате идеи как да го оправя.

//възстановяващата система също не проработи, не успя да оправи проблема. kaspersky казва че нема вирус!!!

какво е тогава!!!!????????

:cry: :cry: :cry:

Вирусче :) пробвай да сканираш с нод32, ако не стане преинсталация е чалъма. :?

Що не пробваш да го преинсталираш това нещо което ти дава тази грешка,така беше и при мене с Фотошопа.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Аз пък имам червей който немога да го намера никаде,нода не го засича,казва се moni.exe и като почна да плейкам на ЦС и това ми взима ~89-91% oт ресурсите.И както аз съм с оверклок(бачкам на 2,2) правете му сметката колко ми яде.Трябва да се гаси и когато се пусне РС-то.
http://i.data.bg/07/05/12/367275_orig.jpg
И от горе на това немога да я махна от стартЪП-а,махам я и след рестарт пак си е там.
23.gif
33.gif

Пробвай да изключиш System Restore ,рестарт в Save Mode и от там сканирай за Spyware и вируси.В повечето случаи помага.От там спри и стартъп боклука :)

Тва не е "Вирус" прсто поредният бъг в Windows XP, имал съм го многократно, оправя се с едно преинсталиране... Естествено, че след време пак ще се появи (Windows) все пак...

Имаш ли нещо ценно на бозата? Ако имаш се опитай да сканираш, а ако нямаш направо универсалното решение на всички проблеми format c:

PoDMaTRiX каза:
Имаш ли нещо ценно на бозата? Ако имаш се опитай да сканираш, а ако нямаш направо универсалното решение на всички проблеми format c:

ами аз каквото имах вече го записах и утре ще го преинсталвам win-a

Back
Горе