продавам реклама

LiSicHkA

Registered
Здравейте :) продавам реклама в блога ми lisichka.net :) PR 2

Банер 468х60 под хеадера (1 месец) - 3лв
Банер 120х240 в сайдбара (1 месец) - 3лв
Линк в сайдбара (1 месец) - 2лв

Сайта средно на ден има 150-200 уникални посещения предимно от гоогле, свежо и от приятели.
Който иска да ми драсне ЛС или на скайп l1s1chka-b3 :)

Щом са такива цените, може да го направиш със СМС-и. Малко хора ще правят превод от 3 лева :wink: . Успех в развитието на сайта ти!

ctokepa каза:
Щом са такива цените, може да го направиш със СМС-и. Малко хора ще правят превод от 3 лева :wink: . Успех в развитието на сайта ти!
Не мисля, че ще има голям успех със СМС особено за такъв сайт.. ;)

Ще има успех ако направиш регистрация примерно в mobio[.]bg и оттам си събираш пари, и като събереш стойноста която ти трябва, си ги превеждаш. Аз съм съгласен с СМС, но искам да видя самото Тухо

kores каза:
Ще има успех ако направиш регистрация примерно в mobio[.]bg и оттам си събираш пари, и като събереш стойноста която ти трябва, си ги превеждаш. Аз съм съгласен с СМС, но искам да видя самото Тухо
НЯМА да го правя с СМС. От 1 смс от 2.40лв, ще взема едва около 80ст.. за да се съберат 20лв за плащане, трябват 25 смс-а.
Не виждам смисъл.

LiSicHkA каза:
kores каза:
НЯМА да го правя с СМС. От 1 смс от 2.40лв, ще взема едва около 80ст.. за да се съберат 20лв за плащане, трябват 25 смс-а.
Не виждам смисъл.
А и вече трябва да се съберат 50 лв. за да ти ги изплатят :)

bucata каза:
LiSicHkA каза:
kores каза:
Не виждам смисъл.
А и вече трябва да се съберат 50 лв. за да ти ги изплатят :)
Още по зле.. :D

Back
Горе