раздел фотография ?

crystalline

Registered
обмисляли ли сте създаването на раздел фотография ?
или пък подраздел...бях се засилил да пусна няколко снимки, но не мисля че photoshop примерно или някоя друга категория са подходящи.

поздрави 8) :)

crystalline каза:
обмисляли ли сте създаването на раздел фотография ?
или пък подраздел...бях се засилил да пусна няколко снимки, но не мисля че photoshop примерно или някоя друга категория са подходящи.

поздрави 8) :)

Нямаме фотографи тука.
Поне аз не знам.
Иначе съм за ако другите проявят интерес.
Не се занимавам със снимане и не мога да преценя кога една снимка е стойностна.
Трябв да има поне 2-ма които да разбират за да има форум.
Не може форум само от туристи със снимки на гаджетата си. :)

PoDMaTRiX каза:
Аз от няколко дена се занимавам с фотография, но какво общо има с интернет тя ?

Има толкова общо колкото има фитнеса :)
Виж : http://www.fitnes-bg.com/

Аз се занимавам с фотография не ми е като работа(аз сам ученик) но мога да снимам и разбирам дали снимката е добре снимана и дали ще става за опраделена цел
С фотошопа мога да обработвам снимки да прая монтажи
Аз сам за да има такава категория и мога да помагам за развитието и

има шанс да се получи приятен раздел...може би, знам ли
то ще си проличи...

аз нямам време а и не ми се занимава с модериране, но ми е интересно да наблюдавам как други хора представят снимките си, преработват или не преработват снимките си. тук вече се стига до темата - за или против намесата (и в каква степен и по-важно!) на програми от рода на PS.

тук има много хора, които се занимават с PS и в този ред на мисли може да се получи интересно.ако тярбва да бъда честен - трягнах от идеята да покажа мои неща и затова ми стана интересно и реших да попитам :)

до скоро 8)

Интерсно би било наистина, за графики и рендери за фотошоп примерно :) да си ги манупулираме, ако имах цифров и аз щях да взема участие :).

Не знам...
Един празен форум би ни дошъл в повече.
Форум с 10 мнения не е форум.
Аз мисля, че толкова ще има.

Ако пък някой недай си боже зададе въпрос някакъв свързан с фотография и сме до там....

Код:
Има толкова общо колкото има фитнеса Smile

С фитнес форум по ще се оправим отколкото с фотографски.

admin каза:
Не знам...
Един празен форум би ни дошъл в повече.
Форум с 10 мнения не е форум.
Аз мисля, че толкова ще има.

ок, може би си прав...форум с 20-50 мнения не е форум.има резон... :)
тогова да попитам нещо друго - да се направи нещо като важна тема в раздела за PS, където да се показват хотоси и нещата околко тях - защо не харесва ? защо не се харесва ? как е направена / обработена...нещо подобно...

аз примерно имам доста снимки, за които смятам, че има потенциал, но обработката ми куца.може да се получи нещо като дискусия - тук прилагаш този и този метод, тази техника не става за подобна снимка и т.н.
т.е. ако не е чиста фотография, то поне да е свързано с тази част, която е обект на обработка...понеже виждам има уроци за PS.

нека пак кажа - аз не напирам за нещо подобно, просто се интересувам и ми стана интересно, затова попитах
това е форум за web development, да, има си форуми за фотография
ениуей... 8)

Интересна идея но няма смисъл от такъв раздел.По добре да са пусне важна тема за тази цел.Дори да не е важна тема всеки може да си презентира творенията има достатъчно раздели за тази цел.

По принцип може да се коментират тези снимки във форума за photoshop
и в момента в който видя, че фотографията има почитатели ще направя отделен форум.

Така беше създаден и phpBB форума.
Имаше прекалено много въпроси за модове и проблеми и се наложи да го отделя от php форума.

Може а стане така и тук.
Има връзка между photoshop-a и фотографията...
Даже в последно време
прекалено голяма връзка. :)

Аз също съм ЗА!Освен за хората които се занимават с фотография ще бъде интересно и за потребителите да разглеждат интересни снимки.Най-малкото може да се направи подраздел. :?:

m3 каза:
Аз също съм ЗА!Освен за хората които се занимават с фотография ще бъде интересно и за потребителите да разглеждат интересни снимки.Най-малкото може да се направи подраздел. :?:
Напълно съгласен :?:

Dido_net каза:
m3 каза:
Напълно съгласен :?:

Наистина би било добре, така ще мога да слагам снимки от моята 6680 обработена и така нататък пък и ще се науча на някой и друг трик :) admin ще го направиш, нали ? :)

Почвайте във photoshop-a но внимателно със спама.
Ако има някакво развитие ще направя отделен форум.

Back
Горе