как се разкодира парола от пхпбб-то ?
N NetCutter Registered 22 Май 2006 #2 Ако говориш за паролата която виждаш в базатаданни,майче не може :shock: Нали за това е кодирана,ако некой ти пробие phpMyAdmin-a да не види паролите :wink:
Ако говориш за паролата която виждаш в базатаданни,майче не може :shock: Нали за това е кодирана,ако некой ти пробие phpMyAdmin-a да не види паролите :wink:
N NetCutter Registered 22 Май 2006 #4 А това значи ли че може да се разкодира :shock: Щото ако може ми се струва малко нелогично :shock:
F fena Super Moderator 22 Май 2006 #6 NetCutter каза: А това значи ли че може да се разкодира :shock: Щото ако може ми се струва малко нелогично :shock: Увеличете... еми може, но наистина не е добре
NetCutter каза: А това значи ли че може да се разкодира :shock: Щото ако може ми се струва малко нелогично :shock: Увеличете... еми може, но наистина не е добре
A Admin Registered 23 Май 2006 #8 Ако паролата е над 7 букви и цифри (големи -малки) няма да може. Ако е 2345697 ще се декриптира лесно но ако е Am3Ln45W8t няма да стане.
Ако паролата е над 7 букви и цифри (големи -малки) няма да може. Ако е 2345697 ще се декриптира лесно но ако е Am3Ln45W8t няма да стане.