Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
hellfire каза:така с няколко хора прайхме една разработка на един уеб сайт и искам предложения ето го http://drgdrg6.freehostia.com/
така това е само демо на системата като се завърши ще се хостне кадето трябва![]()
казвайте предложения дизайн нещо
И кое му е нищожното има хубава системка за филмчета за вицове като цяло сайта е добре дизайна ... няма да му хареса какво ще кажа но той си знае ще го направи яко :?:roskata каза:Абе да си кажа честно, сайта е нищожен! Не се обиждай!
anival каза:И кое му е нищожното има хубава системка за филмчета за вицове като цяло сайта е добре дизайна ... няма да му хареса какво ще кажа но той си знае ще го направи яко :?:roskata каза:Абе да си кажа честно, сайта е нищожен! Не се обиждай!
И на мен ми трябва дакава систмка но по-добре да не я има целият свят :wink:SandPrince каза:anival каза:И кое му е нищожното има хубава системка за филмчета за вицове като цяло сайта е добре дизайна ... няма да му хареса какво ще кажа но той си знае ще го направи яко :?:roskata каза:Абе да си кажа честно, сайта е нищожен! Не се обиждай!
а можете ли да дадете системката за клиповете?
Аз г.д. вече чаткам фотошопа ако кажеш мога да пробвам да ти помогне драсни 1 лс да се поразберем. :wink:hellfire каза:мерси за хеадерчето но няма да ми е така името на сайта
ще сменя дизайна по възможност най скоро стига да намеря някой разбиращ от photoshop
така ако ви дам системата вероятноста да предприемат мерки vbox е 99% ако не и 101%![]()
такаче sory брат
ако имате предложения нещо да добавя освен да оправя index-a
днеска ще напиша любими клипове добавяне на новини категорий новини
и индекс
Добри са и готиното е че има и категорийки а за това дето си писахме утре ще го започна че много работа ми се отвори :roll:hellfire каза:направих новините забавих се защото имат мн екстри (според мене)
айде кажете как са новините
това е моя грешка но не пречи 8) :?:advokata каза:Искам да попитам във сорса на страницата докато си разглеждах видях следното:
</table id="table"> ???? :lol:![]()
Такова нещо от кога се използва? :lol:
..да го оправиш :wink:hellfire каза:това е моя грешка но не пречи