сайт за клипове, вицове, новини, игри и търсене

hellfire

Registered
така с няколко хора прайхме една разработка на един уеб сайт и искам предложения ето го http://drgdrg6.freehostia.com/
така това е само демо на системата като се завърши ще се хостне кадето трябва :)
казвайте предложения дизайн нещо

hellfire каза:
така с няколко хора прайхме една разработка на един уеб сайт и искам предложения ето го http://drgdrg6.freehostia.com/
така това е само демо на системата като се завърши ще се хостне кадето трябва :)
казвайте предложения дизайн нещо

Индекса е празен.
Сложи нещо в средата.
Последни... еди какво си.
Примерно новини вицове клипове. Де да знам. Нещо да има.
И направи някакъв header.
Да не е само текст.
Това е което виждам на пръв поглед.

админ значи индекса има новини там се показват но още не съм написал аддването на новини + категорийте утре ще напиша дори ще напиша любими клипове + панел клипове нещо от сорта на vbox като влезнеш така ще е на клиповете
друго за дизайна значи повечето го харесват но да си призная е краден и трябва да го сменя ! ако някой се навие да направи истъркана картинка ...

Сложи в индеха последните качени клипове и с най - голям рейтинг и последните добавени файлове или най сваляните файлове :D

Header-а хич не ме радва мое да направиш нещо по-добро от изтъркано техтче като цяло системата е суперр яка особено и идеята еваларка бая трудно се постига такова нещо не че аз мога да постигна нещо но... :roll: :wink:
P.P.
Направих нещо набързо не е нищо нито хубаво но по-добре от гадният надпис
untitled.jpg

roskata каза:
Абе да си кажа честно, сайта е нищожен! Не се обиждай!
И кое му е нищожното има хубава системка за филмчета за вицове като цяло сайта е добре дизайна ... няма да му хареса какво ще кажа но той си знае ще го направи яко :?:

anival каза:
roskata каза:
И кое му е нищожното има хубава системка за филмчета за вицове като цяло сайта е добре дизайна ... няма да му хареса какво ще кажа но той си знае ще го направи яко :?:

а можете ли да дадете системката за клиповете?

SandPrince каза:
anival каза:
roskata каза:

а можете ли да дадете системката за клиповете?
И на мен ми трябва дакава систмка но по-добре да не я има целият свят :wink:

мерси за хеадерчето но няма да ми е така името на сайта
ще сменя дизайна по възможност най скоро стига да намеря някой разбиращ от photoshop
така ако ви дам системата вероятноста да предприемат мерки vbox е 99% ако не и 101% :P
такаче sory брат
ако имате предложения нещо да добавя освен да оправя index-a
днеска ще напиша любими клипове добавяне на новини категорий новини
и индекс

hellfire каза:
мерси за хеадерчето но няма да ми е така името на сайта
ще сменя дизайна по възможност най скоро стига да намеря някой разбиращ от photoshop
така ако ви дам системата вероятноста да предприемат мерки vbox е 99% ако не и 101% :P
такаче sory брат
ако имате предложения нещо да добавя освен да оправя index-a
днеска ще напиша любими клипове добавяне на новини категорий новини
и индекс
Аз г.д. вече чаткам фотошопа ако кажеш мога да пробвам да ти помогне драсни 1 лс да се поразберем. :wink:

направих новините забавих се защото имат мн екстри (според мене)
айде кажете как са новините

hellfire каза:
направих новините забавих се защото имат мн екстри (според мене)
айде кажете как са новините
Добри са и готиното е че има и категорийки а за това дето си писахме утре ще го започна че много работа ми се отвори :roll:

advokata каза:
Искам да попитам във сорса на страницата докато си разглеждах видях следното:
</table id="table"> ???? :lol: :D
Такова нещо от кога се използва? :lol:
това е моя грешка но не пречи 8) :?:

Приятни цветове за окото :) не дразни [ като имате предвид , че 90% от готините сайтове ми дразнат окото поради простата причина , че ми е пре*б*н монитора] :) с 1 дума : ЧУК!

сменям дизайна сичко се едитва почвам и форум !
днеска ако направя и agent bann системата на жоро пригодена с смяна на левелите на потребителите и оправих индекса сичко направих и категорий на клиповете ако днеска до едитна сайта ще го кача да го видите ето една снимка на началната страница
дизайна съм го правил аз
http://tedz.hit.bg/Untitled-3.jpg

Смених сичко ъпдейтнах сичко
защитено има още малко/доста работа
скоро слагам аватар в профила
също почвам форум щом науча едно нещо
така ето ви един админ левел
acc: test
pass: test
Забранявам да триете и да сменяте левелите на потребителите вклучително и да ги блоквате !
това е който иска да види какво представлява
скоро Новости
2 ъплоад форми за
Смяна на дизайна и картинки, правила, FAQ, и едит на клиповете още :}
edit://
Някой може ли ми помогне за един header :roll:

Back
Горе