M Maistorcheto Registered 5 Април 2009 #1 може ли да ми помогните имам проблем с форума когато се разглежда някой раздел " Преглеждания u Последно мнение" как мога да го оправя това.
може ли да ми помогните имам проблем с форума когато се разглежда някой раздел " Преглеждания u Последно мнение" как мога да го оправя това.
R RiddleR Registered 5 Април 2009 #2 ами намери точно кода за тези трите кадето е и го дай , за да го оправим ...
B bibow Registered 5 Април 2009 #3 Това е заради резолюцията на монитора. Просто самата тема е правена за по висока резолюция
M Maistorcheto Registered 5 Април 2009 #4 RiddleR каза: ами намери точно кода за тези трите кадето е и го дай , за да го оправим ... Увеличете... точно това е, че не знам кой от всичките е. bibow каза: Това е заради резолюцията на монитора. Просто самата тема е правена за по висока резолюция Увеличете... не мисля, че е от нея защото иначе си е добре само като натисниш на някой раздел така става
RiddleR каза: ами намери точно кода за тези трите кадето е и го дай , за да го оправим ... Увеличете... точно това е, че не знам кой от всичките е. bibow каза: Това е заради резолюцията на монитора. Просто самата тема е правена за по висока резолюция Увеличете... не мисля, че е от нея защото иначе си е добре само като натисниш на някой раздел така става