SandPrince
Registered
тярвба ми система за видео уроци.
трябва да има следните неща:
файл от който да се създават категории за уроците (add_cat.php) в който да напиша името на категорията и да кача картинка към нея.
файл за писане не уроци (add_uroc.php) който да има следните полета:
#Автор на урока(да взима потребителското име от phpBB форум)
#Име на урока:
#Кратко описание на урока:
#URL:// НА УРОКА: (да не се ъплоудва от компа а да се вписва линк
#бутон "Прати"
файл validate_uroc.php от който да одобрявам добавените видео уроци
файл video_uroci.php на който да изкарва всички добавени видео уроци без категории , като цял списък със странициране.
уроците на тази страница трябва да ги визуализира така:
файл video_uroc.php чрез който да се разглежда урока който ще се плейва в този плеяр:
http://www.video-flash.de/index.php/flv-flash-fullscreen-video-player/
като към всеки урок трябва да има форма за комнтари (само реганти ще могат да пускат коментари)
и един скрипт който да вади категориите (в отделен панел) и срещу всяка категория да пише колко добавени има.
имайте предвид че цялата тази система трябва да е интегрирана с phpBB форум и страниците validate_uroc.php и add_cat.php да са видими само за администратори
а и един скрипт ми трябва за извеждане на последно добавени уроци, по този начин:
пфу...това е...
дано сте ме разбрали и моля ви наистина много ми трябва.
трябва да има следните неща:
файл от който да се създават категории за уроците (add_cat.php) в който да напиша името на категорията и да кача картинка към нея.
файл за писане не уроци (add_uroc.php) който да има следните полета:
#Автор на урока(да взима потребителското име от phpBB форум)
#Име на урока:
#Кратко описание на урока:
#URL:// НА УРОКА: (да не се ъплоудва от компа а да се вписва линк
#бутон "Прати"
файл validate_uroc.php от който да одобрявам добавените видео уроци
файл video_uroci.php на който да изкарва всички добавени видео уроци без категории , като цял списък със странициране.
уроците на тази страница трябва да ги визуализира така:
[иконка на категорията] - [име на урока с линк за разглеждане]
[краткото описание]
файл video_uroc.php чрез който да се разглежда урока който ще се плейва в този плеяр:
http://www.video-flash.de/index.php/flv-flash-fullscreen-video-player/
като към всеки урок трябва да има форма за комнтари (само реганти ще могат да пускат коментари)
и един скрипт който да вади категориите (в отделен панел) и срещу всяка категория да пише колко добавени има.
имайте предвид че цялата тази система трябва да е интегрирана с phpBB форум и страниците validate_uroc.php и add_cat.php да са видими само за администратори
а и един скрипт ми трябва за извеждане на последно добавени уроци, по този начин:
[иконка на категорията] - [име на урока с линк за разглеждане]
[краткото описание]
пфу...това е...
дано сте ме разбрали и моля ви наистина много ми трябва.