Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
ramzes4o каза:Трябва да си го активираш май от оператора и да имаш тази опция на телефона за скриване на номер
FRGT10 каза:Само абонати на MTel могат да си крият номера до колкото знам.
Абонатите на глобул задължително трябва да се свържат с оператора за да им се активира услугата. След активирането й при обикновенно набиране номера ти е скрит а ако искаш да се вижа номерът ти трябва да въведеш пред всеки номер #31# - малко е тъп замисъла на услугата по този начин но при глобул до колкото знам е такаpurko каза:Как да си скрия номера като се обаждам на някой?
На глобул на сметка съм :wink:
index каза:А безплатните минути важат ли ако отпред има #31# ? ( за м-тел става дума )
Тия са побърканиmeho каза:Абонатите на глобул задължително трябва да се свържат с оператора за да им се активира услугата. След активирането й при обикновенно набиране номера ти е скрит а ако искаш да се вижа номерът ти трябва да въведеш пред всеки номер #31# - малко е тъп замисъла на услугата по този начин но при глобул до колкото знам е такаpurko каза:Как да си скрия номера като се обаждам на някой?
На глобул на сметка съм :wink:
Активирането и деактивирането на услугата е безплатна и е само за абонати на договор![]()
Дано съм бил полезен
Малиии , имам една като любим номер и още не съм я махнал след като ... както и дае . сега мога да и звъня през 5 минути в 3 часа нощеска.meho каза:index каза:А безплатните минути важат ли ако отпред има #31# ? ( за м-тел става дума )
Не би трябвало да има проблем с безплатните минути. Ти си звъниш пак към същия номер ако той ти е към безплатните пак безплатно би трябвало да говориш :?:
eros каза:пробвай с #31#предномера.Пример:#31#0899123123