скриване на номера?

purko

Registered
Как да си скрия номера като се обаждам на някой?
На глобул на сметка съм :wink:

Трябва да си го активираш май от оператора и да имаш тази опция на телефона за скриване на номер

ramzes4o каза:
Трябва да си го активираш май от оператора и да имаш тази опция на телефона за скриване на номер

Вероятно е така, защото като се опитвам да си скрия номера ми показва, че услугата не е налична.
Но това активиране от оператора заплаща ли се?

FRGT10 каза:
Само абонати на MTel могат да си крият номера до колкото знам.

Още преди 10 години на мобифона на баща ми също можеше да се крие с #31#, така че май грешиш.

Услугата иначе се казва Клир.

purko каза:
Абонатите на глобул задължително трябва да се свържат с оператора за да им се активира услугата. След активирането й при обикновенно набиране номера ти е скрит а ако искаш да се вижа номерът ти трябва да въведеш пред всеки номер #31# - малко е тъп замисъла на услугата по този начин но при глобул до колкото знам е така

Активирането и деактивирането на услугата е безплатна и е само за абонати на договор :)

Дано съм бил полезен

Аз съм глобул и съм го правил. Звъниш им и ти искат ЕГН и май адреса да се уверят че си ти :D и ти го активират и това е и от на телефона настройките трябва да имаш отметка за криене.

Аз не ползвам такива кодове 31 нз си какво има си го във настройките.

index каза:
А безплатните минути важат ли ако отпред има #31# ? ( за м-тел става дума )

Не би трябвало да има проблем с безплатните минути. Ти си звъниш пак към същия номер ако той ти е към безплатните пак безплатно би трябвало да говориш :?:

meho каза:
purko каза:
Абонатите на глобул задължително трябва да се свържат с оператора за да им се активира услугата. След активирането й при обикновенно набиране номера ти е скрит а ако искаш да се вижа номерът ти трябва да въведеш пред всеки номер #31# - малко е тъп замисъла на услугата по този начин но при глобул до колкото знам е така

Активирането и деактивирането на услугата е безплатна и е само за абонати на договор :)

Дано съм бил полезен
Тия са побъркани :D

meho каза:
index каза:
А безплатните минути важат ли ако отпред има #31# ? ( за м-тел става дума )

Не би трябвало да има проблем с безплатните минути. Ти си звъниш пак към същия номер ако той ти е към безплатните пак безплатно би трябвало да говориш :?:
Малиии , имам една като любим номер и още не съм я махнал след като ... както и дае . сега мога да и звъня през 5 минути в 3 часа нощеска.
:D

Всеки телефон има тази опция в настройките на повикванията дори тухлите от едно време. За да можеш да го скриеш обаче, трябва да си на сметка, при предплатените карти не става или първо трябва да звъниш на оператора за да ти го активира.

Като сме на тази тема в момента съм с така да го кажа "тухла", защото другия е на ремонт и се чудя от къде може да се скрие номера на lg kp500

Back
Горе