спешно ми трябва скрипт за анкета! по възможност някой който сте изпробвали и знаете че работи. Мъчих се с 3 различни, единият даже от този сайт ама не искат и не искат да тръгват. Дават ми различни грешки и страшно се изнервих моля помогнете!
изпълних инструкциите по инсталирането, но като пусна аддмин.рнр и като въведа паролата, вместо да ме пусне ми зарежда пак същата страница за въвеждане на парола. такива проблеми ми правише и един друг вариянт. явно нещо аз не правя както трябва. някакви идеи? оле направо вече не знам, мн ме изнервя
$adres="AssenovgradNews/anketa" - това съм променила като следвам инстол инструкциите.
използвам някаква програма xampp която ми инсталира и уж настрои рнр mysql i apache. може от това да е сега коренната папка ми е пак htdocs, но се намира в C:\\ProgramFiles\xampp\htdocs . там ми е папката за сайта AssenovgradNews и в него папката за анкетата - anketa.
и трябва да стане ама не става и страшно се изнервям. според теб къде може да е проблема???
копирах файловете във директорията на сайта и ми отваря админ страницата, но като попълня двете полета и му дам ок нищо не става зарежда ми пак същата страница. къде според вас е грешката? и как се наглася това
Set the attributes of the file "lplist.txt"
to 666 - meaning read and write access for
all parties.
аз гледам properties на даденият файл и read-onlyне е отметнато..
В файла lp_test е получилата се анкета, a в lplist пише въпорса:1отговор:0:2отговор:0:3отговор:0: и т.н. например:Харесва ли ви облика на сайта:Да супер е!:2:Да!:0:Ми,горе долу..:0:Не!:0:
Може да го промениш както ти искаш, ако от тук ти е по-лесно :wink: