сюреалистичната ми рисунка

SandPrince

Registered
от доста време не бях рисувал нещо интересно (натюрмортите, пейзажите и портретите не се броят) и днес като за първи час в колежа имах лекции и практика по рисуване

идеята беше да се освободим от академичното обучение и да нарисуваме нещо в напълно свободен стил, така че да покажем същността си.

ам хуу ... бай ви Иван нарисува нещо :D

бих искал да чуя/прочета какво виждате на рисунката ми :)

imag0055.jpg

Вай, много хубави щрихи... моите все стоят някакси надраскани, не мога да ги подредя... а като знам какви изпити ме чакат...

много различни елементи, комбинацията е уникална ;]
Личи си, че имаш талант ;]

Супер е , нямам тарпение да я вида как ше изглежда като я барнеш с шопа . Надявам се че имаш намерение да я оцветяваш :)

@crazy_dog kyde ги видя тия елементи :D

@lubo91 стига да имам време

а какво виждате в рисунката? какви неща?

От горе надолу и отляво надясно:

Луна с висяща стълба, мост, преминаващ в път, кулата след пътя, някакви завити 3де елементи, някаква кутиика или прозорец в нищото (над ябълката), после има една доста странна ябълка, от нея излиза тунел, превръщащ се в нещо като свитък който оформя пътя, в дясно от него имаш дорийска колона с телеграфен стълб от миналия век, под "тунелът" имаш платноходка, а до нея дърво върху някакви инициали. Пропуснах ли нещо?

Определено имаш фантазия :D

K0ceTo каза:
От горе надолу и отляво надясно:

Луна с висяща стълба, мост, преминаващ в път, кулата след пътя, някакви завити 3де елементи, някаква кутиика или прозорец в нищото (над ябълката), после има една доста странна ябълка, от нея излиза тунел, превръщащ се в нещо като свитък който оформя пътя, в дясно от него имаш дорийска колона с телеграфен стълб от миналия век, под "тунелът" имаш платноходка, а до нея дърво върху някакви инициали. Пропуснах ли нещо?

Определено имаш фантазия :D
Пропусна знака STOP :D
И мен ми харесва.

Back
Горе