тематика на сайт

Ако имаш сайт, развивай го, ако нямаш по добре не започвай! А ако си под 18 годишна възраст по добре се откажи изцяло. Просто не си заслижава...

ПП: Живота ми протича в програмиране. Оттелечавах се от рялния свят. Когато си говорех с някой в ума ми винаги имаше пхп. Пример: с най-добрия ми приятел си говориме за игри и веднага си мисля как би могло да се направи подобна игра. Говоря с едно много готино маце, и същевременно вместо да я базикам и да флиртуваме аз си мислех как да си защитя галерията.

Живота е гаден, не си заслужава да си губиш детството(което е най-хубавата му част) с програмиране. Живей си живота и след 5-10 години с живот, с жена с деца и тогава ще има смисъл.

Сега ще е просто...

Malfurion3 каза:
Ако имаш сайт, развивай го, ако нямаш по добре не започвай! А ако си под 18 годишна възраст по добре се откажи изцяло. Просто не си заслижава...

ПП: Живота ми протича в програмиране. Оттелечавах се от рялния свят. Когато си говорех с някой в ума ми винаги имаше пхп. Пример: с най-добрия ми приятел си говориме за игри и веднага си мисля как би могло да се направи подобна игра. Говоря с едно много готино маце, и същевременно вместо да я базикам и да флиртуваме аз си мислех как да си защитя галерията.

Живота е гаден, не си заслужава да си губиш детството(което е най-хубавата му част) с програмиране. Живей си живота и след 5-10 години с живот, с жена с деца и тогава ще има смисъл.

Сега ще е просто...
Може да напишеш книга :P
Прави това, което ти харесва. Ако искаш сайт направи си. Дори и да не е 'уникална' идея пак може да успее. Просто прави нещо с желание.
Малфурион, според мене ти просто си се вманиачил за момент .. не е приятно но понякога се случва ;) Горе главата, живота има и хубава страна :)

Malfurion3 не си прав ама ...

Това, че ще си изгубиш детството са пълни глупости. Аз сега съм на 15, с php и C++ се занимавам от ~2 години и това не се е отразило изобщо на социалния ми живот. Всяка вечер излизам с приятели, имам приятелка и не изтървам възможност за копонясване ;) .

Но някои хора наистина са кашони :P .

Така че ако си кашон, по-добре си намери приятели и остави клавиатурата да си почине. :?:

Back
Горе