търся код триещ напълно дб-то

Статус
Not open for further replies.
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1765
Може да го настроиш лесно да трие и цяла база данни

MontefuckeR каза:
защо просто не и дадеш "УНИЩОЖАВАНЕ" ?
Мислиш ли че съм толкова глупав ? щом го изкам начи имам нещо впредвид ползвам хост който не подържа phpmyadmin(и изобщо нищо с което мога да ползвам дб) и съм си инсталирал една дб ама сега тря да я делна и става само с скрипт ... това е...

qrxxd каза:
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1765
Може да го настроиш лесно да трие и цяла база данни

В случая според мен става вапрос са изчистване на информация от таблици на дб така да се изразя трябва ми да се истрие самата таблица да се махне всичко да остане празна дб то....

kalincs каза:
Дайте някакав скрипт дето истрива зададената от ваз датабаза ?
Мислиш ли че съм толкова глупав ? щом го изкам начи имам нещо вредвид позвам хост който неподържа phpmyadmin(и изобщо нищо с което мога да ползвам дб) и съм си инсталирал една дб ама сега тря да я делна и става само с скрипт ... това е...
В случея според мен става вапроз са изчистване на информация от таблици на дб така да се изразя трябва ми да се истрие самата таблица да се махне сичко да остане празна дб то....
Дайте някакав скрипт дето истрива зададената от ваз датабаза ?

Съжалявам, за това, но не се сдържах. Как в един български форум се пише така. Не е моя работа. Като видях тези съобщения и просто ми се отщя да влизам вече тук. Това е просто ...
Още веднъж съжалявам, но разбирам грешката да е от бързане. Сигурен съм че това не е от бързане. Просто ужас. kalincs може и да не си българин, а ако е така наистина много съжалявам.

kalincs каза:
ми просто нямам фонетичен и като пиша мн греша с тоя (Нямаш фонетичен ама пишеш с този "тоя" ?) кажи от де да си (явно си зубара на вашия клас м) го дръпна (Имаш предпид сваля?) пък и мисля че не съм на изпит по правопис и си джасам(ДЖАСАЙ СИ!) яко бързо без да ме интр верно(Вярно?) ли пиша ясно ли ти е ? е ? :x :x :x :x :x :x :x

DA VI EBA PUTKATA MAINA !!!!! az sum tuka da tursa skript tiq mi davat urok po bulgarsi DGDPVDI pedali tupi triteq taq tema 4e mi digate nervite lainari !

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе