Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш ли че съм толкова глупав ? щом го изкам начи имам нещо впредвид ползвам хост който не подържа phpmyadmin(и изобщо нищо с което мога да ползвам дб) и съм си инсталирал една дб ама сега тря да я делна и става само с скрипт ... това е...MontefuckeR каза:защо просто не и дадеш "УНИЩОЖАВАНЕ" ?
qrxxd каза:http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1765
Може да го настроиш лесно да трие и цяла база данни
kalincs каза:Дайте някакав скрипт дето истрива зададената от ваз датабаза ?
Мислиш ли че съм толкова глупав ? щом го изкам начи имам нещо вредвид позвам хост който неподържа phpmyadmin(и изобщо нищо с което мога да ползвам дб) и съм си инсталирал една дб ама сега тря да я делна и става само с скрипт ... това е...
В случея според мен става вапроз са изчистване на информация от таблици на дб така да се изразя трябва ми да се истрие самата таблица да се махне сичко да остане празна дб то....
Дайте някакав скрипт дето истрива зададената от ваз датабаза ?
kalincs каза:ми просто нямам фонетичен и като пиша мн греша с тоя (Нямаш фонетичен ама пишеш с този "тоя" ?) кажи от де да си (явно си зубара на вашия клас м) го дръпна (Имаш предпид сваля?) пък и мисля че не съм на изпит по правопис и си джасам(ДЖАСАЙ СИ!) яко бързо без да ме интр верно(Вярно?) ли пиша ясно ли ти е ? е ? :x :x :x :x :x :x :x
:lol:Сайтът е в ремонт.
Налага се, неграмотните потребители се размножават значително бързо...StormBreaker каза:Май скоро ще се обнови списъка с тези, на които пише
EmPowerYou каза:Налага се, неграмотните потребители се размножават значително бързо...StormBreaker каза:Май скоро ще се обнови списъка с тези, на които пише