търся хора да добавят статии

g_shopov

Registered
търся хора да добавят статии
взимате статии от едни сайтове и ги добавяте в други

моля кандидатите да ми изпращат
следната информация на лично или на емайл support(ат)freakmedia.eu

Име:
скайп
години:
цена
брой статии на ден

така цялата идея е следната давам ви сайт от който взимате новината copy/past в wordpress блог като трябва да смените името и снимката
снимки в гоогле бол
това е цялата хамалогия

отнема по 1-2 мин на новина
броя новини който мога да заплатя на ден е според цената на която ще се договорим

търся 5-10 човека говорим за 14 сайта на различни тематики

не тъй като към всяка статия ще има линк към източника и ще се взима само от сайтове който позволяват взимането на материал от тях :)

Име: Христо Василев
скайп: vodafone.live1
години: 18
цена според това откъде слагам статиите, но ще се разберем като пишеш
брой статии на ден мога и по 100,но всичко зависи от това колко искаш и по какъв начин искаш да бъдат оформени за сайта ти.
Можеш да пишеш и на имейл info@bgshare.eu
аз писах на твоя но ми върна грешка MAILER-DAEMON

Мога да ти напиша бот, който да ти прави това нещо автоматично, но чез смяната на имената и снимката. Просто няма смисъл от цялата хамалогия да наемаш хора, като може и машина да го прави.

Щом ще има линк от изсточника просто няма смисъл да се сменят заглавията. Бота ще го пускаш (автоматично ще се пуска) по няколко пинути на ден и ще ти вкарва по ~ 500 новини на ден.

Всъщност, това че има източник, не значи че не е плагиатство.
Преди няколко дена бях на лекция, в която се обсъждаше точно авторското право на статиите в интернет и се повдигна точно този въпрос.
Ако копираме новината и сложим линк плагиатство ли е ?
Отговора е ДА, плагиатство е, тъй като новината пак е цяла в твоя сайт. За да не е плагиатство, се прави резюме на дадената новина или се цитират 3-4 изречения от нея + линк към новината в оригиналния сайт.

Име: Кристиян
скайп: neytrex
години: 18
цена: по договаряне
брой статии на ден: по договаряне

Back
Горе