търся wifi в карта памет

spaidur

Registered
някои продава ли и каква ем е цената на нови карти и от каде мога да си намеря ... казаха ми че били мн одобно и стажали на почрти всички телефони ...

SandPrince каза:
как така?
wifi в карта памет.
или аз съм назад или ти не обясняваш както трябва
Нов начин за свързване на телефони и РС към интернет

Японската компания KDDI представи microSD карта памет с възможност за Wi-Fi комуникация. Поставена в мобилен телефон или компютър, картата осигурява достъп до интернет.

Новото творение има размери 11x16x0,7мм и поддържа безжичния стандарт IEEE802.11b/g. В корпуса е вградена и приемо-предавателна антена, съобщи TechOn.

Производители на microSD карти с WLAN функция са компаниите Mitsumi Electric и Renesas Technology, които показаха своите продукти на изложението Wireless Japan 2009 в Токио.

Картата на Mitsumi Electric използва чип AR6002 от Atheros Communications, който интегрира нискочестотна схема и радио блок. В продукта на Renesas Technology са използвани два чипа - приемник-предавател KS3021 и процесор KS7010.

Все още японските компании не са обявили датата на пускане на пазара и цените на хибридните карти памет с Wi-Fi възможности.

Източник: technews.bg

spaidur каза:
Все още японските компании не са обявили датата на пускане на пазара и цените на хибридните карти памет с Wi-Fi възможности.
Това как го разбираш :?
Мислиш ли че първо в БГ ще излезат :shock:

П.С.
:oops: Извинявам се. Невидях от кога е статията :(

tysonlkr каза:
spaidur каза:

Източник: technews.bg
Това как го разбираш :?
Мислиш ли че първо в БГ ще излезат :shock:
Тази новост е от 2006 год. ( http://www.hicomm.bg/readnews.php?nid=971 )
Освен това не работи на телефони без операционна система, само на такива с Windows Mobile. четете тука http://dimitrovgrad4u.com/viewtopic.php?p=16892 .... сажалявам за спама ( ако темата не е на правилното мясно нека бъде премсетене )

Back
Горе