уеб агент

A

Anonymous

Guest
здравеите.!Много бих искал да се обарна към този които е направил този саит ако някои знае каде да пиша за да го види моля нека да каже.имам още един вапрос някои мойе ли да ми предложи скрипт които генерира директория и саответно фаил в нея ако някои може да ми помогне ще сам му много благодарен.. :)
 

Admin

Registered
toni_20 каза:
здравеите.!Много бих искал да се обарна към този които е направил този саит ако някои знае каде да пиша за да го види моля нека да каже.имам още един вапрос някои мойе ли да ми предложи скрипт които генерира директория и саответно фаил в нея ако някои може да ми помогне ще сам му много благодарен.. :)

Скрипта е който създава директориите и файловете е писан на perl.
Може да се напише и на PHP.
С какъв сървър си?
С каква ОС си?
 
A

Anonymous

Guest
значи с Windows 2000 качил сам си apache имам и PHP. значи ако мойе да ми помогнете да стане за php много мерси за отделеното внимание. :D
 

Admin

Registered
toni_20 каза:
значи с Windows 2000 качил сам си apache имам и PHP. значи ако мойе да ми помогнете да стане за php много мерси за отделеното внимание. :D

Не разбрах дали искаш готов скрипт или само код с който да ти
помогнеме.
Аз не знам готов скрипт такъв а и не се наемам да го пиша за по малко от няколко часа. :?

Ако имаш познания по PHP ето ти прост код.

Код:
<?php
$nomer=1;
$test="hi";
$filetest=$nomer.'/test.html';
mkdir($nomer);
$fp = fopen ($filetest ,"w");
fwrite($fp, $test );
fclose($fp);
?>



Създава директория с име 1.
Вътре в тази директория създава файл с име test.html
След това в този файл записва текст - "hi" .
Трябва всеки път да е с различен номер (име) папката.
Ако разбираш от PHP може да продължим дискусията.
 

Горе