уроци в град Пловдив

SandPrince

Registered
здравейте. знате ли къде в гр.Пловдив предлагат уроци по графичен и уеб дизайн, но накрая да ми издадат сертификат. просто смятам за напред да се занимавам с това и според мен само с уроците които са в интернет не се става графичен и уеб дизайнер

На тези уроци няма да научиш нищо кой знае какво. Най-доброто средство за учение е да се опитваш постоянно, демек практика ;)

PoDMaTRiX каза:
На тези уроци няма да научиш нищо кой знае какво. Най-доброто средство за учение е да се опитваш постоянно, демек практика ;)

знам. но като отида да кандидатствам някъде за работа и ми поискат сертификат че го мога туй нещо какво да покажа..???

Тя моята по информатика казваше че можем в края на годината да се занимаваме с photoshop , тогава ми светнаха очите :lol:
ама ние още не сме барнали компите там :(

B13_Savage каза:
Никой не ти иска дипломата. Покажи че можеш и готово :)

всички искат. трябва да си някъв гений че да не ти искат. аз като видях сайта: http://www.edesign.bg/ и ми окапаха гемиите . имах си някво достойнство че мога да правя някви сайтове ама кат видях тоя и изпаднах в .... :cry: :cry: :cry:

Ем хубав е ... ама е само на флаш ... това е гадното .. на някой по слаби компи може да сече адски ...
Според мен най-добре става сайта когато е с цсс и фотошоп :?:

За и-дизайн мисля няма смисъл да коментираме. В моите очи те са гуру-тата на правеното на сайтове в България. Много са добри.
Вижте в джобс.бг , има оферти, стига да ви се отдава :P

Back
Горе