флуорисцентна боя

Ще се маскираш като Йода :?

Виж в мусю бриколаж или практикер. Ако там няма каквото ти трябва, значи е нещо специално и ще го търсиш в специализиран магазин.

K0ceTo каза:
Ще се маскираш като Йода :?

Виж в мусю бриколаж или практикер. Ако там няма каквото ти трябва, значи е нещо специално и ще го търсиш в специализиран магазин.

това беше първото място където проверих, ама нямат :?

K0ceTo каза:
То хубаво флуресцентна, но каква боя. Атобоя, акрилна, блажна, темперна...

темперна няма - знам защото преди време когато рисувах активно ми трябваше и не намерих.
т.е. намерих една - ама беше толкова флуорисцентна колкоот от мен можеш да издоиш мляко :D

идеята е че ще се ползва на парти тази боя и честно казано не съм наясно каква точно ми трябва - знам само че трябва да може после да се мие и че сикам да е зелена, флуорисцентна (за да свети в тъмното)

staf каза:
От Пловдив или Асеновград искаш да си вземеш ?

няма значение, може и от нета да я поръчам, стига да не е от чуждестранен сайт...

А, ясно, с това трябваше да почнеш. Питай в книжарница слънчоглед, ама няма да е евтина :)

K0ceTo каза:
А, ясно, с това трябваше да почнеш. Питай в книжарница слънчоглед, ама няма да е евтина :)

книжарница слънчоглед ли?
това го чувам за първи път :D

Оо ама ти искаш такава безвредна ли , като спрей дето се пръска. Аз първоначално докато четох си помислих , че ще се заливаш с зелена боя и ще се правиш на Йода (Граф Админ) и ще се промъкнеш като двойник в Републиката.
Преди година един приятел също си търсеше такава боя за парти но и той не намери. Намери един грим такъв зелен точно за партита и се намаза целия и на по специална светлина светеше много яко. После лесно се сваляше грима с тоалетно мляко и един душ.

staf каза:
Оо ама ти искаш такава безвредна ли , като спрей дето се пръска. Аз първоначално докато четох си помислих , че ще се заливаш с зелена боя и ще се правиш на Йода (Граф Админ) и ще се промъкнеш като двойник в Републиката.
Преди година един приятел също си търсеше такава боя за парти но и той не намери. Намери един грим такъв зелен точно за партита и се намаза целия и на по специална светлина светеше много яко. После лесно се сваляше грима с тоалетно мляко и един душ.

ми не ебоя, ама върши работа.
звучи добре, от къде я е намерил?

SandPrince каза:
staf каза:

Ами грима си го взе от най-обикновен магазин за козметика. Просто трябва да се потърси къде има зелен цвят , иначе е най-обикновен грим.

staf каза:
SandPrince каза:
staf каза:

Ами грима си го взе от най-обикновен магазин за козметика. Просто трябва да се потърси къде има зелен цвят , иначе е най-обикновен грим.

еее то му се губи ефекта така...не става...
други идеи?

не може да няма в БГ никъде такова нещо :D

Я разгледай това http://www.mehron.com/ тук продават това което искаш.

paint.jpg

http://www.fashion-lifestyle.net/freetime_broi20
http://www.donna.bg/product.php?id=1699
http://www.makeuppro-online.com/company_products.php?company_id=10&company_name=Mehron

По риболовните магазини има капсули за нощен риболов.
До колкото съм запознат са безвредни. Светят доста, но щом е за парти се предполага, че има ултравиолетова лампа - още по-добре.

Пробвай, мисля, че бяха по 1,2лв. стикчето, сложи на един парцал, изпери го, ако не се махне, значи не е оферта.
Преди много време с едно приятелче нямаше какво да правим, пък се бяхме прибрали от риболов и 2 такива ги омацахме по една приятелка, ама не знам после изпра ли се или не. Иначе от кожата сравнително лесно се сваля.

Back
Горе