SandPrince
Registered
от къде мога да купя флуорисцентна зелена боя?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
K0ceTo каза:Ще се маскираш като Йода :?
Виж в мусю бриколаж или практикер. Ако там няма каквото ти трябва, значи е нещо специално и ще го търсиш в специализиран магазин.
K0ceTo каза:То хубаво флуресцентна, но каква боя. Атобоя, акрилна, блажна, темперна...
staf каза:От Пловдив или Асеновград искаш да си вземеш ?
K0ceTo каза:А, ясно, с това трябваше да почнеш. Питай в книжарница слънчоглед, ама няма да е евтина![]()
staf каза:Оо ама ти искаш такава безвредна ли , като спрей дето се пръска. Аз първоначално докато четох си помислих , че ще се заливаш с зелена боя и ще се правиш на Йода (Граф Админ) и ще се промъкнеш като двойник в Републиката.
Преди година един приятел също си търсеше такава боя за парти но и той не намери. Намери един грим такъв зелен точно за партита и се намаза целия и на по специална светлина светеше много яко. После лесно се сваляше грима с тоалетно мляко и един душ.
Ами грима си го взе от най-обикновен магазин за козметика. Просто трябва да се потърси къде има зелен цвят , иначе е най-обикновен грим.SandPrince каза:staf каза:Оо ама ти искаш такава безвредна ли , като спрей дето се пръска. Аз първоначално докато четох си помислих , че ще се заливаш с зелена боя и ще се правиш на Йода (Граф Админ) и ще се промъкнеш като двойник в Републиката.
Преди година един приятел също си търсеше такава боя за парти но и той не намери. Намери един грим такъв зелен точно за партита и се намаза целия и на по специална светлина светеше много яко. После лесно се сваляше грима с тоалетно мляко и един душ.
ми не ебоя, ама върши работа.
звучи добре, от къде я е намерил?
staf каза:Ами грима си го взе от най-обикновен магазин за козметика. Просто трябва да се потърси къде има зелен цвят , иначе е най-обикновен грим.SandPrince каза:staf каза:Оо ама ти искаш такава безвредна ли , като спрей дето се пръска. Аз първоначално докато четох си помислих , че ще се заливаш с зелена боя и ще се правиш на Йода (Граф Админ) и ще се промъкнеш като двойник в Републиката.
ми не ебоя, ама върши работа.
звучи добре, от къде я е намерил?