хаус музика

SandPrince

Registered
абе подготвям малко музичка че с едни колеги ще се събираме на вилата , та ме накараха да събера малко музика.
те всичките са хаусаджии, май метал нема да има, та ся търся хаус музика.

дайте някакви хубави миксове, ама да не циклят нон стоп едно и също, да запиша поне едно DVD...

не съм много по хаус музиката, за това се обръщам с молба към вас да хелпнете :)

А може ли dance, техно и въобще клубна музика?

zamunda -> House music и сваляш пекта дето е Zamunda.net Best House ... ... нещо такова :lol:
там има яки :)

С тоя хаус ще е яко тъпня, ЧАЛГА и това е..., Или ако сте само мъже слушайте си тогава хаус ;)

s1lv3r каза:
А може ли dance, техно и въобще клубна музика?

може

eshk0 каза:
debian каза:
Гръцкото му е майката :)

Нови гръцки албуми

Гръцко :?:

тва вече го имам, пазим го като станем безчуствени след пиенето и не различаваме музиката..все пак ще сме 3 дена на вилата - от петък до неделя :D

Gmitev каза:
С тоя хаус ще е яко тъпня, ЧАЛГА и това е..., Или ако сте само мъже слушайте си тогава хаус ;)
ХАУС + КОКАИН + ПИЧКИ е тва е ... :twisted:

знаеш ли усещането какво е ?

Уникално , от личен опит знам ... :twisted:

http://allmix.org/
За хаус и транс може да потърсиш сетове от Sensation White (или само Sensation) обикновено са прилични и не писват :) специално сетовете на Fedde Le Grand и Tocadisco от тая година в Австрия мажат, на Erick E сета също не е лош

Ми dj tiesto... има яки парчета, а 1 приятел има две много яки парчета..
Evilhunter - tune up и forest dance...
Можеш да го намериш в скайп (evilhunter) или в сайта bg-dj.org
Иначе на тиесто мен най-много ме кефи Lethal Industry.
Dance with the devil също е яка, но тя не е на tiesto.

LiRiX каза:
Ако имаш нет във вилата пускай онлайн радио.

за жалост няма нет, ама се приготвили квото трябва. дано само нещо не се оплеска :D

Back
Горе