хедър молба

SandPrince

Registered
най-накрая дойде време и аз да помоля за хедър :D . можете ли да ми врътнете едно хедърче с размери 1000x120 в този стил

Кликни ме лекинко

като тази шарката на кутията. нещо такова ми трябва.
очаквам вашите варианти :lol:

Батка, от тоя линк дето си дал се зарежда един мазен flash, който може да ти скъса нервите. Виж за какво говоря:

header.jpg

Ако искаш нещо подобно то си е бая зор (ако трябва да е подобна анимация ), но не ми се вярва.
Ако искаш нещо по-човешко просто си качи картинката в "личната папка" и дай линк тук, щото картинките по кутиите са няколко. Нека не стават грешки.

трябва ми хедър като картинката на кутията на пакета на Creative suite 3 master colection.
не същата а подобна!
не трябва да е флаш а картинка с размери 1000x120

SandPrince каза:
трябва ми хедър като картинката на кутията на пакета на Creative suite 3 master colection.
не същата а подобна!

Това вече е по-ясно условие. Аз мисля да се пробвам.

PhrozenCrew каза:
SandPrince каза:
не същата а подобна!

Това вече е по-ясно условие. Аз мисля да се пробвам.

ще съм ти много благодарен!
само да добавя - недей да слагаш никакъв текст

SandPrince, здрасти пак брат4е,

Почнах тук да нагъвам един плат за бързо в блендера обаче ме хвана съклета. Ако ти се занимава довърши го. Ето ти картинка до къде съм стигнал.
oranj_blender3d.jpg

Ето ти и блендерския файл:
http://instr.hit.bg/blendering/plat-blender.zip

Ако ми текне музата тия дни ще го довърша и ще вкарам малко вектори в Inkscape. Мисля, че така са го направили и Aдоб.
Сори, ам 3D-то ме подтиска тия дни. Прощавай!

Back
Горе