има ли някой който да има желание да напише един урок за ъпдейт на phpbb с по нова версия :)
A Access Registered 13 Юни 2006 #1 има ли някой който да има желание да напише един урок за ъпдейт на phpbb с по нова версия
P Player_pz Registered 13 Юни 2006 #4 comandor каза: admin каза: "Пу" не съм аз. Увеличете... "Пу" не съм и аз. Увеличете... "Пу" не съм и аз :wink:
comandor каза: admin каза: "Пу" не съм аз. Увеличете... "Пу" не съм и аз. Увеличете... "Пу" не съм и аз :wink:
L LiRiX Registered 13 Юни 2006 #7 NetCutter каза: Еми аз бих,ама нз как Увеличете... Ами аз мисля, че е лесно. Поне така ми се струва, защото гледах в сайта на пхпбб, че има оделни мирорчета за упдейд? Лесно ли е поне кажете? :wink:
NetCutter каза: Еми аз бих,ама нз как Увеличете... Ами аз мисля, че е лесно. Поне така ми се струва, защото гледах в сайта на пхпбб, че има оделни мирорчета за упдейд? Лесно ли е поне кажете? :wink:
N NetCutter Registered 13 Юни 2006 #8 Еми аз не съм и пробвал :wink: Инсталнал съм един форум,който не съм отварял от сума време и не съм правил нищичко на него :wink:
Еми аз не съм и пробвал :wink: Инсталнал съм един форум,който не съм отварял от сума време и не съм правил нищичко на него :wink:
A Admin Registered 13 Юни 2006 #9 Някой са лесни много но на други пише, че са много трудни и отнемат по 2 часа. Променя се базата данни и има 90 % вероятност да нямаш форум след това. Не участвам....
Някой са лесни много но на други пише, че са много трудни и отнемат по 2 часа. Променя се базата данни и има 90 % вероятност да нямаш форум след това. Не участвам....
A Access Registered 13 Юни 2006 #10 ок май няма такъв който да е лесен и сигурен и все пак някой ако се навие да се обажда :wink: