И на мен това не ми харесва особенно!topchokt каза:Аз го ползвам за един сайт , бива бързичък е . Само едно не му харесвам че активациите май вече са прецакани от 4 дни чакам и още не ми идва потвърдително писмо .
rosko каза:И на мен това не ми харесва особенно!topchokt каза:Аз го ползвам за един сайт , бива бързичък е . Само едно не му харесвам че активациите май вече са прецакани от 4 дни чакам и още не ми идва потвърдително писмо .
Но аз се надявам, че в последствие ще закупят още малко сървъри и... ще се получи добър безплатен БЪЛГАРСКИ хостинг! :?:
topchokt каза:rosko каза:И на мен това не ми харесва особенно!topchokt каза:Аз го ползвам за един сайт , бива бързичък е . Само едно не му харесвам че активациите май вече са прецакани от 4 дни чакам и още не ми идва потвърдително писмо .
Но аз се надявам, че в последствие ще закупят още малко сървъри и... ще се получи добър безплатен БЪЛГАРСКИ хостинг! :?:
Само да не стане като my32.net че на много хора труда отиди на вятъра , ако питате мен е по-добре да дадете някой лев и да си купиш хостинг![]()