1gb.bg - Мнения!?

rosko

Registered
Здравейте!
Вчера разбрах за този безплатен български хостинг(само да поясня, че не става въпрос за реклама) и искам да видя какво мислите за него, понеже аз вчера се регистрирах и днес още не са ми изпратили писмо!
:?
Някой ползвал ли го е въобще!?

Аз го ползвам за един сайт , бива бързичък е . Само едно не му харесвам че активациите май вече са прецакани от 4 дни чакам и още не ми идва потвърдително писмо .

topchokt каза:
Аз го ползвам за един сайт , бива бързичък е . Само едно не му харесвам че активациите май вече са прецакани от 4 дни чакам и още не ми идва потвърдително писмо .
И на мен това не ми харесва особенно!
Но аз се надявам, че в последствие ще закупят още малко сървъри и... ще се получи добър безплатен БЪЛГАРСКИ хостинг! :?:

rosko каза:
topchokt каза:
Но аз се надявам, че в последствие ще закупят още малко сървъри и... ще се получи добър безплатен БЪЛГАРСКИ хостинг! :?:

Само да не стане като my32.net че на много хора труда отиди на вятъра , ако питате мен е по-добре да дадете някой лев и да си купиш хостинг :)

topchokt каза:
rosko каза:
topchokt каза:

Само да не стане като my32.net че на много хора труда отиди на вятъра , ако питате мен е по-добре да дадете някой лев и да си купиш хостинг :)

Именно :?: Аз съм попарен от my32 отиде ми мп3 плеара цтцтт

Е добре де... като дам Изпрати и нищо не ми дава. Как да разбера дали съм регнат или не?

Горе