2 Дизайна

Martowe

Registered
Как мога да си сложа бутон някаде и да има 2 дизайна направил съм ги и ако бежи да ми обесните как да се сменят от бутона :)

Ако съм те разбрал правилно..

Няма ли да е по добре да сложиш два бутона единият за дизайн едно , другият за дизайн две.

И много просто просто слагаш линк на единия бутон да кажем index1.php а на другият index2.php

jack_the_ripper каза:
Ако съм те разбрал правилно..

Няма ли да е по добре да сложиш два бутона единият за дизайн едно , другият за дизайн две.

И много просто просто слагаш линк на единия бутон да кажем index1.php а на другият index2.php

Добре ама то нали като влизаш в другите страници ще се променя :? и аз така си помислих да го направя :o

Ами представи си се едно, че index1 е един сайт а index2 е друг сайт.

Index1 си има едни css файлове , а index2 други.

Се едно правиш 2 различни сайта :)

Лесно е стига да схванеш.

jack_the_ripper каза:
Ами представи си се едно, че index1 е един сайт а index2 е друг сайт.

Index1 си има едни css файлове , а index2 други.

Се едно правиш 2 различни сайта :)

Лесно е стига да схванеш.
Добре ама то така нали за секи един файл трябва да се променя цсс....

Ами по-хубаво малко по прочети за CSS има много на български за да ти стане по-ясно.

То CSS се учи за няколко дена няма нищо чак толкова сложно :)

П.П Ти нали си ги направил вече дизайните .. какъв е проблема тогава :)

Доколкото разбирам иска да каже, че ако си на страница X и смениш дизайна като отидеш на страница Y той няма да е сменен.

jack_the_ripper каза:
Ами по-хубаво малко по прочети за CSS има много на български за да ти стане по-ясно.

То CSS се учи за няколко дена няма нищо чак толкова сложно :)

П.П Ти нали си ги направил вече дизайните .. какъв е проблема тогава :)
хах добре имам една папка с едния дизаин друга с другия дизайн искам от index.php да се сменя на други .... <link rel="stylesheet" href="ds2/style.css">
нали така
а за другия трябва да е <link rel="stylesheet" href="ds1/style.css"> ? ама това трябва да шправя копие на секи един файл ?

така дизайн номер едно ти е един цсс файл а дизайн номер две ти е друг цсс файл...
единия вариант е като цъкнеш на даден бутон страницата да се презарежда с другия дизайн като е запаметено в пхп сесия кой дизайн използва потребителя, а може и с бисквитка... дори по ип може в бд
другия начин без да се презарежда е с джаваскрипт да се сменя на място дизайна и с аякс да се извършват пхп задачите...

Back
Горе