2 скайпа от един компютър?

crazy_dog каза:
Има и програма за тази работа. Казва се Multi Skype и можеш да я свалиш от тук.
По-добре с тази, че номера с 2 акаунта е малко шашкав да Ви кажа. Не Ви го препоръчвам.

LiRiX каза:
crazy_dog каза:
Има и програма за тази работа. Казва се Multi Skype и можеш да я свалиш от тук.
По-добре с тази, че номера с 2 акаунта е малко шашкав да Ви кажа. Не Ви го препоръчвам.

Тя тази програма пак добавя акаунт в луиндолса :)

Десен ботон и Run as след това си я подкарваш с друг акаунт, ако нямаш си правиш но мисля че си с друг различен от администраторския! :)

Хмм, аз имахъ на стария комп два аканута с абсолютно различни настройки и различни дискове, все едно са два различни компютъра и си ми беше много добре, единия акаунт беше за мен, другия на сестрите ми (да правят каквоти си искат), но само заради един скайп, не виждам смисъл да правиш това.

Здравейте
моля някои да ми каже как точно става това с двата skype.Защото аз и по двата начина не мога- нито с run as(със създаден акаунд разбирасе) ни с програмата -multi skype.Много ще се радвам , ако някой ми помогне!Благодаря!

С новите версии на скайп не става номера :) Потърси някъде някоя по стара и ще стане.

На Линукс не правиш нищо по различно от нормалиния си скайп..
Просто кликаш отново на иконката и ти стартира друг скайп ,въвеждаш име и парола и си готов .
Пробвайте и вие - Българският Линукс - Тиликс (разбира се безплатен) :o :?: :roll:

oXteR каза:
Става с MultiSkype то пак е същия процес :?:

С най-новата версия съм 3,6 и работи без грешка, по-системата с 2 акаунта и Run As, 2nd account.

Back
Горе