3 в 1-Спешно

• Автор Автор ZooM
  • Начална дата Начална дата

ZooM

Registered
Значи днеска направих един сайт на фотошопа ама искам да има три страници в една там дето са бутоните и логата да е 1 страница там в стредата да е 2ра страница ама там да моа да си пиша текст смисал да си е само цвета отзад и 3тата страница там дето са банерите да си ги слагам отделно в индекс 3 да кажем .Ето как искам да изглежда
Nachalo%20Page.jpg

ето ви линккоито е рар с бутоните и логата.
Линк
Моля който може да го сглоби и да го качи тук.Ще му дам възможно най-много точки и предварително благодаря!

Не разбрах много много какво искаш, но опитай със фреймове, те сливат три страници в една (при това буквално).

Значи пич виж системата на jooroo за Темплейт система
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1289

Ясно ама нешо не ми се получава бях е гледал и преди това за това ви моля

моля ви помогнете който знае нещо по въпроса нека пишеа който може да го сглоби още по долре.Моля ви :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Благодаря предварително

мисля , че пича иска нещо като "Frames" ? но неможе да си ги направи ? (аз също немога да му помогна , защото нещо точно "Frame"-овете ми куцат ...) ...

Ако не ти се занимава с фреймове го сложи в 1 таблица от 2 реда и 2 колонки ... би треало да стане ... :)

не те разбрах искаш да събереш 3 сайта в 1 ако е това ще ти помогна 8)

//off
Рамките на меню-тата не си ги правил ти, както и бутоните, ползвал си готови. Иначе г/д добре си преработил темплейта, т.е. почти не се познава че е ТОЗИ.

Back
Горе