H hellfire Registered 13 Август 2007 #1 Значи трябва ми подобни на тези картинки това е ако може да са подобни с същите размери но с други цветове и да са хубави мерси
Значи трябва ми подобни на тези картинки това е ако може да са подобни с същите размери но с други цветове и да са хубави мерси
M miro91 Registered 13 Август 2007 #2 Ако сменя цвета на звездите и текста. става ли тъй или нови искаш.
H hellfire Registered 13 Август 2007 #5 miro91 каза: Така тази харесва ли ти? Увеличете... Тва с звездичката ми харесва браво Ама текстът ЕДИТ:// ако може с бял фон да се слива с fona на сайта
miro91 каза: Така тази харесва ли ти? Увеличете... Тва с звездичката ми харесва браво Ама текстът ЕДИТ:// ако може с бял фон да се слива с fona на сайта
M miro91 Registered 13 Август 2007 #6 Ей ся напраивих и другата ся ша сменя фона. Едит: ето и двете с бял фон. едит2: текста се вижда така щот е мн малка снимката ако искаш да ти ги напрая по големи да са вижда текста.
Ей ся напраивих и другата ся ша сменя фона. Едит: ето и двете с бял фон. едит2: текста се вижда така щот е мн малка снимката ако искаш да ти ги напрая по големи да са вижда текста.