;

martich

Registered
не трябва ли така да го попълня

$mysql_host = "my32.net"; <- саита където см го качил
$mysql_user = "root"; <- user ако го променя на нещо друго да кажем marto някъде другаде трябва ли също да го коригирам
$mysql_pass = ""; <- парола после 6е добавя
$mysql_db = "tbdev";

и тези настроики се правят от secrets.php

$mysql_host = "localhost"; <- обикновенно е localhost
$mysql_user = "root"; <- юзера които си направил
$mysql_pass = ""; <- парола която си сложил
$mysql_db = "tbdev"; <- и името на дб-то
продвай така ;)

Правилното попълване е това:

$mysql_host = "поддомейн.my32.net"; <- саита където см го качил
$mysql_user = "потребител трябва да създадеш от контролния панел на My32 от секцията MySQL"; <- user ако го променя на нещо друго да кажем marto някъде другаде трябва ли също да го коригирам
$mysql_pass = ""; <- парола после 6е добавя
$mysql_db = "tbdev";

5. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описващо съдържанието на темата.
Недопустими са заглавия от рода на:
Помогнете ми, Спешно, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н.

$mysql_host може да бъде IP адрес или localhost какви глупости пишеш boby!?

Аз на martich му казах какво да прави на ЛС, ама той нещо...

А за името и паролата, това е за потребителя на базата данни, ако не си въвел правилно потребителско име и парола на базата данни и ще ти изкара грешката която ти изкарва :).

$mysql_host = "localhost"; <- не бараш

$mysql_user = "root"; <- правиш от админ панела на my32.net потребител.

$mysql_pass = ""; <- въвъждаш паролата на направения вече потребител

$mysql_db = "tbdev"; <- правиш от админ панела база от данни и после задаваш направения потребител да има права над базата от данни.

ОО съжалявам за заглавието обаркал съм :oops: понеже пишех и лично съобщение и см написал за заглавие това...

aз даже не исках и тема да пускам де като гледам и в коя секция е отишла... ама аиде ТА

направих user също и databaza дадох и права на usera nad databazata
но това означава ли че трябва да променя името на моята датабаза която преди тва си я имах и на нея да сложа същата парола като тази за юзъра във му32

Back
Горе