3D изображение

z7c

Registered
Здравейте,
Имам просто няколко снимки на авбомобили 1 D .
Някой може ли да ми обясни как стават 3D ?
Искам в сайта ми хората да могат да виждат в 3D и да ги въртят.

Аз мисля че това търсиш ЦЪК

За да изтеглиш колата цъкаш някъде изстраница и цъкаш Информация за страницата после цъкаш Медия и там намираш нещо което завършва на .swf и даваш Запис като и от там вече ти си знаеш как да го вградиш

lub4o каза:
Аз мисля че това търсиш ЦЪК

За да изтеглиш колата цъкаш някъде изстраница и цъкаш Информация за страницата после цъкаш Медия и там намираш нещо което завършва на .swf и даваш Запис като и от там вече ти си знаеш как да го вградиш

точно това имах предвид :)
но , въпроса е как да го направя аз ? при положение че имам само снимки които не са 3Д .

аз искам да ми обясниш как изглежда изображение в 1D :D .
майтапа настрана има няколко начина.
този линк в предния пост е един от тях.
постига се чрез последователност от изображения.
правят се снимки на обекта през равен интервал. примерно 10'.
360' / 10' = 36 снимки.
колкото повече кадри - толкова 'движението' е по-плавно.
после скриваш и показваш файловете които те интересуват.

ако обекта който искаш да въртиш е сравнително малък можеш да си го заснемеш при специални условия с фотоапарат.
ако обаче както в случая имаш автомобил или примерно камион който искаш да въртиш, поради обективни причини обекта не може да бъде поставен на подложка и да бъде заснет през равни интервали.
в такива случай се композира 3D модел в 3D програма и снимките се експортват от там.

и двата подхода не са лесни когато нямаш необходимите средства/умения на разположение.

аз искам да ми обясниш как изглежда изображение в 1D :D .
майтапа настрана има няколко начина.
този линк в предния пост е един от тях.
постига се чрез последователност от изображения.
правят се снимки на обекта през равен интервал. примерно 10'.
360' / 10' = 36 снимки.
колкото повече кадри - толкова 'движението' е по-плавно.
после скриваш и показваш файловете които те интересуват.

ако обекта който искаш да въртиш е сравнително малък можеш да си го заснемеш при специални условия с фотоапарат.
ако обаче както в случая имаш автомобил или примерно камион който искаш да въртиш, поради обективни причини обекта не може да бъде поставен на подложка и да бъде заснет през равни интервали.
в такива случай се композира 3D модел в 3D програма и снимките се експортват от там.

и двата подхода не са лесни когато нямаш необходимите средства/умения на разположение.

Back
Горе