Add "нещо" to Favorites

DJCharge

Registered
Здравей, ти, който си отсреща :twisted:

Трябва ми скрипт, който да записва "нещо" на определена страница.. примерно в bg-pro.com искам да добавя опция, с която да запазваш игрите, които си харесал, на определена страница (пр. fav.php) :roll:

Предполагам, че ще стане с JavaScript + Cookie, но как - хич хабер си нямам!? :oops:

Дали ще можем да измислим нещо? :(

Да се добавя от посетителя във favourites или потребителя да си ги добавя в някакъв списък в собствения си профил да речем?
За второто БД, за първото JavaScript

Уф.. не знам как най-точно да го обясня :roll:
Примерно влизаш в сайта и в менюто (да речем под игрите) има връзка към Любимите ми,

Игри
- Flash
- Shockwave
- Любимите ми

цъкаш там и ти отваря fav.php, но без съдържание вътре! Защо? Защото не си цъкнал на Добави в любими на нито една от игрите.. предполагам, че ще стане с Cookie, някаква информация ще се запазва в бисквитка на компютъра и fav.php ще чете от нея.

Ако може да се измисли нещо с този...
http://javascript.internet.com/cookies/to-do-list.html :)

Става да се добавя каквото и да е, пробвах и код.. якото е, че може и да триеш :?:

EDIT: Става и да се редактира! :lol:

Ето функцията:
function EditItem(Display,Count)
{
var i;
var ToDoItem = GetCookie('PT_ToDoItem'+Count);
var ToDoItem2;

ToDoItem2 = prompt("Edit item #"+Display, ToDoItem);
if ((ToDoItem2 != null) && (ToDoItem2 != "undefined" ))
{
SetCookie('PT_ToDoItem'+Count, ToDoItem2, exp);
window.location = window.location;
}
}

Над...
document.write("<td width=15% align=center><small>"+"<a href='javascript:DeleteItem(" + Count + ")'>Delete</a>");

Добавете...
document.write("<td width=15% align=center valign=center><small>"+"<a href='javascript:EditItem(" + ShowCount + "," + Count + ")'>Edit</a>");

В крайна сметка искам да стане нещо такова :twisted:

favwi9.jpg

Горе