**Addon**Промяна на текст

PoDMaTRiX

Registered
Преди, когато се занимавах повече с IRC бях писъл едно урочи за това как като напишеш нещо да излиза по дург начин. И преди малко попаднах на него и реших да ви го покажа. Не е нищо особенно, но е полезво:

Така ще дам пример с най-използвано според мене (k) как да го превърнете в цветно и шарено (Okay)
1.Създайте фаил под notepad с име text.mrc може да го направите и от самата мирка като натиснете ALT+R, отивате на Remote и създавате нов докумен(File>New). Ако ползвате вариянта напарво от мирката не е нужна последната стъпка.

2.В фаила напишете следния код

Код:
on 1:INPUT:*: {
if ($1 == k) { say Okey $2- | HALT }
}

този код може да се продължи с още много превръщания като на мястото на (k) заместите с желана от вас дума ,а на мястото на (Okay) думата която искате да се появявя.Този фаил го поставете в директорията на мирка или където и да е из папките на мирката.

3.След като го напишете в вашия mIRC напишете /load -rs text.mrc (това се пише ако файлът е в root директорията на мирка)

Дам, аз създадох тема как се прави така, но дано отговориш или в нея или тук :)

Лол да си кажа чесно не съм мн. добър, но не съм се и заглеждал че не излаза като е в средата. Ще видя ко мога ад измъдря.

:oops:

Дано успееш, ще е яко :lol: Не, че ми трябва много, но е весело, неква закачка там да има :)

Back
Горе